Metro-portal.hr

objavljeno 28.05.2010. 09:46:10
TJEDNI IN&OUT

Slavne dame s najviše i najmanje ukusa

Kim Catrall izgleda kao stvorena za crveni tepih, Liza Minnelli kao baka koja pokušava kopirati Lady Gagu

Zvijezde su ovog tjedna crvenim tepihom prošetale na premijeri filma "Seks i grad 2" te na otvorenju nove prodavaonice Louis Vuitton u Londonu.

Kim Cattrall
Kim Catrall u prekrasnoj večernjoj haljini izgleda kao stvorena za crveni tepih. Elegantna glumica predstavnica je klasičnog glamura u Hollywoodu - zlatna haljina, meke kovrče crveni ruž za usne i torbica u stilu 1920-ih.

Natalia Vodianova
Natalia Vodianova ostavila je bez daha okupljene na otvaranju prodavaonice Louis Vuitton u poznatoj londonskoj ulici Bond Street. Narančasta koktel haljina s plavim detaljima i zlatnim potpeticama osigurala joj je titulu najbolje odjevene dame na otvorenju.

Alice Dellal
Manekenka i djevojka koja ne propušta glamurozna događanja izgleda kao da previše vremena provodi u pogrešnim dijelovima grada. Uska haljina agresivnih motiva s mrežastim čarapama nije dobila zeleno svjetlo kritičara.

Liza Minnelli
Godine iskustva očito ne pomažu gospođi Minnelli da se na crvenom tepihu pojavi u uspješnoj odjevnoj kombinaciji. Najviše kritika je prikupila zbog gornjeg dijela kroz kojeg se vidi grudnjak.

Photos by Getty Images/MWN

Piše: Metro London
28.05.2010. 09:46:10
http://metro-portal.hr/slavne-dame-s-najvise-i-najmanje-ukusa/41134/