Metro-portal.hr

objavljeno 12.03.2015. 09:35:00
ČIRIBU ČIRIBA

Slastičarka Žakline Troskot novi gost Luke Vidovića

Luki Vidoviću u goste na show Čiribu Čiriba i vesela zanimanja dolazi slastičarka Žakline Troskot, vlasnica jedne od najpoznatijih slastičarnica u Zagrebu

Luka Vidović dovodi slastičarku
Luka Vidović dovodi slastičarku (Menart)

Vrijeme je za slatku zabavu! Nakon kratke pauze Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem ponovo dolazi u Kulturni centra Travno i dovodi nove trikove i nove goste posebnih i interesantnih zanimanja! 21. ožujka u 11 sati, Luki Vidoviću, u goste dolazi slastičarka Žakline Troskot, vlasnica jedne od najpoznatijih slastičarnica u Zagrebu i članica žirija poznate televizijske emisije Tri, dva, jedan -peci!

Žakline Troskot ili Žak kako je od milja zovu prijatelji, od rane mladosti beskrajno uživa u stvaranju ukusnih slastica, a jedini veći užitak od toga joj je vidjeti zadovoljstvo na licima dobrih ljudi koji u njima uživaju. Sljedeći svoj unutarnji glas, u ovo recesijsko vrijeme, odlučila je napustiti redoviti i dobro plaćeni posao i upustiti se u stvaranje svoje vlastite slastičarnice.

Slastičari izrađuju kolače, kreme, sladoled i ostale slastice koje svi obožavamo! U pripremi kolača i ostalih slastica slastičari namirnice prema potrebi prvo očiste, operu i ogule. Pripremljenu smjesu kuhaju, peku, hlade ili smrzavaju, ovisno o tome koju vrstu slastice pripremaju. Kolače ukrašavaju glazurom, šećerom u prahu, voćem, a pritom se služe različitim kuharskim i slastičarskim priborom, alatima i strojevima.

Sve to i puno više možete saznati ukoliko dođete 21. ožujka u Kulturni centar Travno u točno 11 sati i zasladite život uz posebnog gosta predstave Čiribu Čiriba i vesela zanimanja!

Svoje ulaznice možete kupiti po cijeni od 25 kuna, radnim danom od 10:00 - 19:00 sati ili, ukoliko ostane ulaznica, od 10:00 - 11:00 sati na dan predstave na blagajni / porti Kulturnog centra Travno

Sve novosti pratite na facebook stranici Menart Kids ili na  www.kuctravno.hr

12.03.2015. 09:35:00
http://metro-portal.hr/slasticarka-zakline-troskot-novi-gost-luke-vidovica/90556/