Metro-portal.hr

objavljeno 17.09.2012. 22:35:00
ŠTO LIŽETE?

Sladoled otkriva kakvi ste u krevetu

Ljubitelji stracciatelle traže promjene, a intenzivan i dug sekusalni odnos preferiraju obožavatelji sladoleda od jagode

(Shutterstock)

Vanilija, čokolada ili jagoda? Sladoled kojeg najradije ližete otkriva više o vašim seksualnim navikama nego što ste mislili, piše Bild na temelju istraživanja kojeg su njemački proizvođači proveli na 1192 ispitanika.

Vanilija
Ljubitelji klasične vanilije s obje noge stoje čvrsto na zemlji i nisu skloni eksperimentima. Vrlo su nježni i neprestano tragaju za velikom ljubavi. Bježe od seksualnih avantura.

Čokolada
Seks bez velike porcije strasti za ljubitelje čokolade je nezamisliv. Obožavaju divlji seks, omiljeni su u društvu i svojim šarmom obaraju partnere s nogu.

Orah/lješnjak
Osobama koje preferiraju sladoled od oraha ili lješnjaka obitelj je na prvome mjestu. Osjećajne su i nisu sklone avanturama za jednu noć.

Stracciatella 
Ljubitelji stracciatelle traže promjene i ne vole se vezati uz jednog partnera. Mogu biti vjerni i odgovorni, ali samo ako im se ostavi dovoljno slobode i ako s partnerom mogu proživjeti sve svoje seksualne fantazije.

Kava/Cappuccino
Ljubitelji kave su prepuni ideja i planova te su vrlo uvjerljivi pa partnera lako nagovore na razne eksperimente u krevetu.

Limun
Osobe koje najviše vole sladoled od limuna teže egzotici. Teško se odlučuju na duge veze. Vole erotiku i vatrene partnere.

Jagoda
Intenzivan i dug seksualni odnos preferiraju obožavatelji sladoleda od jagode. Umjesto divljih avantura vrijeme radije provode s partnerom kojeg vole, a nakon samog čina važno im je maženje.

Banana
Za sladoledom od banane luduju veseli i nježni ljudi koji su u ljubavi vrlo izbirljivi i neodlučni te se ne mogu odmah prepustiti novom partneru.

Pistacio
Radi se o vrlo šarmantnim ljudima koji su skloni nepromišljenim odlukama, a u krevetu im je najvažniji vlastiti užitak. 

17.09.2012. 22:35:00
http://metro-portal.hr/sladoled-otkriva-kakvi-ste-u-krevetu/41303/