Metro-portal.hr

objavljeno 14.02.2023. 11:31:47
COOL

SkyShowtime dovršava pokretanje usluge u Europi

Finalnim pokretanjima završava uvođenje SkyShowtimea na više od 20 tržišta, donoseći raznovrstan izbor nevjerojatne zabave, uključujući nove, ekskluzivne i originalne serije iz najvećih svjetskih studija

Skoro pri kraju...
Skoro pri kraju... (Arhiva)

SkyShowtime - nova sjajna streaming usluga u Europi - bit će do kraja uspješno uvedena u Europi tijekom 2023., donoseći svoju vrhunsku ponudu na tržišta Španjolske i Andore 28. veljače. Ovaj streaming servis, koji je trajno odobrenje regulatornih tijela dobio još u veljači 2022. godine, u roku od samo pet mjeseci lansiran je na više od 20 tržišta.

Uvođenje SkyShowtimea počelo je u rujnu 2022., kada je usluga prvi put predstavljena u nordijskim zemljama: Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj. Nakon toga je, u listopadu, SkyShowtime donio svoju vrhunsku ponudu premijernih hollywoodskih filmova i ekskluzivnih novih serija iz najvećih svjetskih studija u Nizozemsku i Portugal. Nakon ekskluzivnog eventa u Amsterdamu, u studenom, koji su posjetile međunarodne zvijezde, SkyShowtime je završio 2022. ulaskom u srednju i istočnu Europu po prvi put, pokretanjem u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji te Srbiji u prosincu.

Danas je SkyShowtime dostupan na ostalim tržištima u srednjoj i istočnoj Europi, među kojima su Albanija, Češka, Kosovo, Mađarska, Poljska, Rumunjska, Sjeverna Makedonija i Slovačka. Pokretanjem usluge u Španjolskoj i Andori 28. veljače završit će uspješno uvođenje SkyShowtimea.

Danas je SkyShowtime također najavio dvije originalne serije na španjolskom jeziku koje će uskoro biti dostupne na usluzi, dugo očekivane Bosé i Los Enviados. Usto, tvrtka je najavila da će se nekoliko novih i ekskluzivnih serija premijerno prikazivati na SkyShowtimeu tijekom narednih mjeseci, među kojima su Fatal Attraction i Grease: Rise of the Pink Ladies, te A Town Called Malice, Lioness, Rabbit Hole. Peta sezona, drugi dio serije Yellowstone također će se premijerno prikazivati tijekom sljedećih mjeseci.

Prošlog je mjeseca SkyShowtime objavio da je u sklopu velikog programskog akvizicijskog ugovora otkupio ekskluzivna prava na 21 originalno europsko filmsko ostvarenje HBO-a Max (HBO Max European Originals) na čitavom prostoru Europe, uključujući 168 epizoda programa s originalno pisanim scenarijima. Tri nikad ranije prikazane serije bit će označene kao SkyShowtime originali i imat će svjetske premijere na SkyShowtimeu. To su ID (Finska i Švedska), The Winner (Češka i Slovačka), i Warszawianka (Poljska). Usto, druga sezona serije Por H o Por B (Španjolska) također će biti premijerno prikazana na SkyShowtimeu. Ova akvizicija ubrzava ulazak SkyShowtimea na tržište originalnih programa i potaknut će buduće ponude lokalnog sadržaja na svim područjima gdje je dostupan.

Uz izravnu dostupnost korisnicima putem weba: www.skyshowtime.com i putem aplikacije SkyShowtime na Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast i LG TV uređajima, SkyShowtime je danas objavio i partnerstvo s tvrtkom Samsung. Od 14. veljače, korisnici na svim tržištima moći će gledati SkyShowtime na izabranim Samsungovim pametnim televizorima*.

Glavni izvršni direktor SkyShowtimea Monty Sarhan je izjavio:„U samo pet mjeseci, SkyShowtime je pokrenut na preko 20 tržišta diljem Europe. Iznimno sam ponosan na cijeli tim koji je radio vrlo naporno da se to ostvari. Posvećeni smo tim tržištima i uzbuđeni pružiti novim korisnicima zabavu koju vole po cijeni koju će obožavati. Od najnovijih serija i hit filmova iz naših legendarnih i svjetski poznatih studija do originalnih programa, SkyShowtime je nova sjajna streaming usluga za Europu."

SkyShowtime je kreiran posebno za Europu i ima timove u šest regionalnih ureda. Njegove aplikacije i sadržaj bit će dostupni na 18 različitih jezika na tržištima koja pokriva.

SkyShowtime nudi svojim korisnicima pristup ekskluzivnim televizijskim premijerama najnovijih kino-filmova iz studija Universal Pictures i Paramount Pictures, novim i ekskluzivnim serijama, dječjim i obiteljskim sadržajima te izbor legendarnih naslova iz zbirke i kompleta filmova studija Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock - sve dostupno za streamanje na jednom mjestu.

14.02.2023. 11:31:47
http://metro-portal.hr/skyshowtime-dovrsava-pokretanje-usluge-u-europi/141124/