Metro-portal.hr

objavljeno 02.03.2014. 23:02:00
MMM

Skrivene erogene zone koje će pojačati zadovoljstvo

Muškarci misle da postoje samo dvije erogene zone - muški i ženski spolni organ, a njih je zapravo puno cijelo tijelo

Leđa su uvijek dobar izbor
Leđa su uvijek dobar izbor (Arhiva)

Naravno da je podnaslov šala, jer dobar broj muškaraca ipak zna da na ženskom tijelu postoji više erogenih zona, no nisu ni žene baš toliko informirane o muškim erogenim zonama jer muškarci mahom navode njihove pokušaje na onu jednu već spomenutu.

Zapravo, ima ih po cijelom tijelu oba spola, pa pokušajte za početak milovati kosu i glavu partneru, tako da lagana masaža glave nika ne promašuje - uvijek će izazvati pozitivnu reakciju. 

Grickanje ušiju ipak spada u poznatije načine dizanja atmosfere, pa ne zaboravite poigrati se s partnerovim ušima koje su prepune vrlo osjetljivih završetaka živaca koristeći usne i jezik.

Kad smo kod usana i jezika, oni će sigurno biti toplo dočekani na unutarnjem dijelu bedara, kako ženskih tako i muških, a kad ste već tamo, ne zaboravite svratiti i na unutrašnju stranu koljena, reakcija bi vas lako mogla iznenaditi. 

Donji dio trbuha vrlo je osjetljiv, tako da je to područje poželjno maziti vrhovima prstiju, kao i bočne strane struka, a zatim produžite na leđa koja su, unatoč čestoj izloženosti dodirima, pretežno zanemarena u predigri. 

Masaža dlanova i prstiju izazvat će isti učinak kao i masaža stopala i nožnih prstiju - opuštanje i uzbuđenje koje na tom mjestu sigurno niste očekivali.

02.03.2014. 23:02:00
http://metro-portal.hr/skrivene-erogene-zone-koje-ce-pojacati-zadovoljstvo/83572/