Metro-portal.hr

objavljeno 02.07.2013. 18:27:00
SAZNAJEMO

Školske knjige i oprema na Internetu

Nema traženja odgovarajuće liste udžbenika, nema traženja knjižara, nema parkiranja, nema čekanja na blagajni i nema razočaranja da knjiga neće biti

Ne morate se mučiti
Ne morate se mučiti (Arhiva)

Još je jedna školska godina za nama i školarcima je počeo odmor. Ali odmor počinje i za vas. Pripreme za novu školsku godinu vam s nama neće stvarati stres, dapače, s nama ćete sve pripremiti glatko i na vrijeme.

Nabavka školskih knjiga predstavlja najstresniji dio priprema za školu jer su se do sada udžbenici kupovali u specijaliziranim knjižarama. Također u zadnje vrijeme se sve češće kupuju i razmjenjuju korišteni udžbenici što zna biti još stresnije jer niste sigurni hoćete li nabaviti na vrijeme sve odgovarajuće udžbenike. Nedavno se pojavila i mogućnost kupovine udžbenika i školske opreme preko Interneta - pitate se da li je ovakva kupovina sigurna, i ako je, koje su joj prednosti?

Pitanje sigurnosti plaćanja obično je najveća prepreka kupovini preko Interneta, međutim za to nema nikakvog razloga. Uzmimo na primjer eKupi - našu najveću Internet trgovinu. Platiti možete tek prilikom preuzimanja robe, direktnom uplatom na račun putem općih uplatnica ili Internet bankarstva, ili karticama preko eKupi stranice. Kartično plaćanje zaštićeno je SSL protokolima i dodatno bankarskim osiguranjima.

Prednosti kupnje preko Interneta vezane su primarno uz uštedu vremena, goriva i živaca. Nema traženja odgovarajuće liste udžbenika, nema traženja knjižara, nema parkiranja, nema čekanja na blagajni i nema razočaranja da knjiga neće biti.

eKupi tu ide korak dalje i dodatno olakšava kupovinu korištenjem tražilice udžbenika. Posebnost ove tražilice je to da ona sadrži popis udžbenika za sve razrede svih škola u RH. To znači da vi samo odaberete školu i razred koju vaš školarac pohađa i odmah možete naručiti sve udžbenike sa popisa. Ostaje vam dodati ih u košaricu, odabrati datum dostave i način plaćanja i gotovi ste.

Na ovaj način možete narudžbu knjiga napraviti već sada i bez brige provesti godišnji odmor znajući da ste riješili barem prvi problem za sljedeću školsku godinu. Uz školske knjige, pregledajte ponudu školskog pribora od ruksaka i bilježnica,preko likovnog pribora i personaliziranih naljepnica za udžbenike. I ne zaboravimo, na eKupi dostava svega naručenog u cijeloj Hrvatskoj je besplatna.  

02.07.2013. 18:27:00
http://metro-portal.hr/skolske-knjige-i-oprema-na-internetu/79077/