Metro-portal.hr

objavljeno 31.07.2010. 12:28:43
Uvala Voz na Krku

Skaville festival - dio prvi

Festivak Ska glazbe započeo u skakutavom i vedrom tonu

Fotografija vijesti

Bez obzira na loše vrijeme koje nas je pratilo po putu, kada smo prelazili Krčki most i s lijeve strane uočili Uvalu Voz i našu destinaciju, sunce nam je zasjalo... u mislima.

Jedan od zabavnijih festivala svoju lokaciju našao je u prekrasnoj maloj uvalici uz plažu gdje je smještena pozornica, plesni podij, štandovi i kamp okružen šumom. Prvo iznenađenje bila je količina ljudi koja nas je dočekala na tek trećoj godini festivala što je dokaz da se očigledna kvaliteta i genijalna zabava ovog festivala pročula daleko.

Čim smo smjestili svoje šatore okruženi vedrim i nasmijanim susjedima, netko od njih uletio je s pićem dobrodošlice i klopom, jer to je tak normalno na Skavilleu. Popili smo piće i krenuli prema pozornici, koja je na samo par koraka od šatora, da vidimo kako zagrijavaju početak večeri Nomades & Skaetera, The Kluba – ex Skalariak i Mala Vita.

Moramo priznati da su dobro odradili svoj posao jer smo izgubili puno kalorija skakajući na njihove tonove i čekajući Antenat i Cirkus.  Antenat je svojom predobrom energijom i skakutavim pjevačem odnio posjetitelje Skavillea u trans. Skakalo se i plesalo u ludim ritmovima bez prestanka. Za kraj su ostavili svoje poznate "Gruntovčane" i pozdravili publiku koja ih nije tako lako htjela pustiti s pozornice; ali morala je, jer nakon njih slijedio je Cirkus nakon čijeg dolaska na pozornicu je nastalo opće ludilo.

Glazbeni dio večeri završio je iznimno energično pa ne čudi da je bilo nemoguće otići na spavanje. Raskakani i razdragani krenuli smo prema šatoru na druženje s ekipom. Danas nas čeka zadnji dan Skavillea uz Pannonia Allstars Ska Orchestra, Kawasaki 3p, Postolar Tripera i mnoge druge.

31.07.2010. 12:28:43
http://metro-portal.hr/skaville-festival-dio-prvi/45444/