Metro-portal.hr

objavljeno 20.05.2010. 15:24:48
JA SAM ZA PLES

Skakavac - novi program u Purgeraju

BeetanTone dolazi nam pokazati svoj bitan ton, a dj DžonSkaVolta će se pobrinuti za sve ostalo

Purgeraj Skakavac
Purgeraj Skakavac (Beetantone)

Ohrabren sve većim interesom za skakutavu glazbu koja već godinama u zrak uspješno baca publiku Purgeraja, klub je pokrenuo program pod nazivom Skakavac! Program je zamišljen kao party posvećen ska i reggae glazbi koji će se održavati u redovitim vremenskim razmacima u klubu Purgeraj ali i u drugim, većim koncertnim prostorima. Skakavac se oslanja na živu svirku domaćih i stranih bendova te program DJ-a koji izvode zabavnu, razigranu i rasplesanu ska i reggae glazbu ali i sve slične i povezane glazbene pravce koji i najukočenijeg slušatelja navode na skakanje! 

Na drugom po redu Skakavcu nastupit će Beetantone - sedmeročlani ska/dub/raegge/punk/rock sastav koji je u svom relativno kratkom postojanju ostvario poprilično zapažene rezultate i trenutno rade na svom prvom studijskom albumu koji bi trebao izaći krajem 2010. Za sebe vole reći da su šibensko-zagrebački bend.

Izdali su demo album prvijenac u vlastitoj produkciji, ali s potpisom muzičkog producenta Kristijana Goluba, tonca grupe Zabranjeno pušenje. Na račun demo albuma stigle su odlične kritike.Tokom svog «kratkog» perioda grupa je odsvirala preko 50 koncerata diljem Balkana, dvije miniturneje po Makedoniji, uspiješni samostalni  koncert u beogradskom  SKC -Living roomu .. U Purgeraju će premijerno izvesti novu pjesmu pod naslovom "Ljeto bilo je vruće", koja kao takva najavljuje ljetne festivale i turneju ...

Nakon koncerta zabavljati će vas DJ DžonSkaVolta, jedan od osnivača i organizatora Skaville festivala, prvog međunarodnog ska festivala u Hrvata i regiji. Njegova selekcija svodi se na slobodoumno prožimanje žanrova i plesnih ritmova. Ska je u srži njegove glazbe, bio to rocksteady, 2tone ili ska-punk, koji dodatno nadopunjuje začinjenim modernim world music/latin/jungle/patchanka ritmovima.

Cijena ulaza je simboličnih i recesivnih 20 kn!

20.05.2010. 15:24:48
http://metro-portal.hr/skakavac-novi-program-u-purgeraju/40494/