Metro-portal.hr

objavljeno 21.09.2015. 13:23:00
MA DA?!

Sjajno radite? Zahvalite partneru!

Povišica ili unapređenje na poslu nije rezultat samo rada zaposlenika nego i osobnosti njegovog supružnika, pokazalo je novo istraživanje, a prenose američki mediji

Nije sve u vama, već i u partneru
Nije sve u vama, već i u partneru (Arhiva)

Karijera muči mnoge - trude se, rade kao psi, muče se, pa ništa ... i gledaju one koji prolaze kraj njih, preskaču ih u redu za napredovanje pitajući se što se to događa i zašto je to tako.

Istraživanje Sveučilišta Washington moglo bi im pomoći, naime, zaključak nakon analize rezultata je da je za uspjeh u poslu ključna - osobnost partnera ili supružnika.

Autor istraživanja Joshua Jackson tvrdi: "Naše istraživanje pokazuje da nije samo vlastita osobnost ta koja utječe na iskustva koja zatim dovede do većih uspjeha u karijeri, nego da je važna i osobnost supruge ili supruga".

Pritom se ne misli na slučajeve u kojima supružnici uvjere svoje partnere da traže povišicu ili unapređenje, kaže Jackson.

"Osobnost supružnika utječe na mnoge svakodnevne čimbenike koji se akumuliraju tijekom vremena kako bi rezultirali jednom od mnogih akcija potrebnih za dobijanje povišice ili unapređenja", završava Jackson.

Znači, znate što vam je raditi kad tražite partnera ...

21.09.2015. 13:23:00
http://metro-portal.hr/sjajno-radite-zahvalite-partneru/94005/