Metro-portal.hr

objavljeno 29.08.2013. 20:30:00
BRAVO!!!

Sjajna Rijeka u Europskoj ligi

Hrabri Riječani odigrali su neriješeno na Mercedes Benz Areni i prošli u skupine Europske Lige

Mujanović postiže pobjedonosni gol
Mujanović postiže pobjedonosni gol (Shutterstock)

Rijeka je u Europskoj ligi, čeka ždrijebanje skupina da nastavi europsku sezonu kakvu nije imala dobrih tridesetak godina. Nekad je Rijeka bila crni konj Kupa UEFA sa zapaženim nastupima, a ne bi bilo čudno da i ove jeseni bude tako.

Nakon pobjede na Kantridi nad renomiranim Stuttgartom, u Njemačku je krenulo preko dvije tisuće navijača koji su trenutno u potpunoj ekstazi.

Naime, organizirana i čvrsta igra na Mercedes Benz Areni isplatila se Riječanima koji su poveli golom Benka u 33. minuti, no iskusniji Stuttgart izjednačio je nakon tri minute. 

Početkom drugog poluvremena Nijemci su poveli nakon lijepog ubačaja s desnog krila i nekima se moglo učiniti da je gotovo. No, Kek je pokazao da jako dobro zna svoj posao i izvukao umornog Alispahića, stavio agilnog Močinića, da bi uskoro izvukao i Anasa Sharbinija i uveo Mujanovića. 

Nezgodni Mujanović presudio je Nijemcima izjednačujućim golom u 93. minuti i Armada je počela slavlje.

Što če im sutra donijeti ždrijeb nije toliko niti važno, još šest utakmica u Europi je sigurno, a ako ih barem malo pomazi sreća, Kek će s vremenom "Dinamove otpatke" složiti u momčad koja će sigurno uzeti mjeru nekima. Forza Fiume, što drugo!

29.08.2013. 20:30:00
http://metro-portal.hr/sjajna-rijeka-u-europskoj-ligi/80147/