Metro-portal.hr

objavljeno 23.08.2013. 09:36:00
PROGRAM

Sjajan vikend u Vintage Industrial Baru

iz grada Tachikawe, epicentra garage rock zvuka, smješetnog nedaleko od samog centra Tokija stižu nam The Minnesota Voodoo Men.

Opaki garage iz Japana
Opaki garage iz Japana (Arhiva)

Petak, 23. kolovoza - The Minnesota Voodoo Man (JAP)

opaki japanski garage trojac

Vintage i Japan se vole! Nakon kamikaza iz Guitar Wolfa iz daleke zemlje izlazećeg sunca s kojima smo zatvorili vrata staroj sezoni, iz grada Tachikawe, epicentra garage rock zvuka, smješetnog nedaleko od samog centra Tokija stižu nam The Minnesota Voodoo Men.

I baš kao i Guitar Wolf i The Minnesota Voodoo Men su trojac. Postoje od 1998.. Njihov glazbeni start obilježile su svirke po lokalnim underground klubovima u kojima su uglavnom prašili po obradama garage, surf i British beat pjesama njihovih idola iz 60-ih da bi se kasnije odvažili svirati originale.

Svoj čvrsti garage zvuk diljem Japana i Europe širili su na zajedničkim turnejama s bendovima poput Jackie and the Cedricks, The Mummies, Saturns, The Neatbeats, Gazoline te s najpoznatijima među nepoznatima all-female triom The 5,6,7,8's koje je Tarantino uvrstio na čuveni soundtrack Kill Bill Volume 1.

Do sad su objavili tri izdanja:
EP 'Too Much Texas Driver'
'Beat Explosion'
'Shake Your Mind'

Subota, 24. kolovoza - Vertigo party i The Milicija

Rock fiesta by Tomi Phantasma i Sasha The Cult

The Milcija tribute koncert grupi The Police

U subotu 24. kolovoza u Vintageu će prije i nakon koncerta tribute to The Police grupe The Milicija održati novi party pod nazivom Vertigo koji će voditi poznati zagrebački alter DJevi Tomi Phantasma i Sasha The Cult. Na svojoj, kako su je sami nazvali, Rock Fiesti će vrtit vertigo mix svih alter rock stilova od klasičnog rocka šezdesetih , hard rocka, new wavea i ska do punk rocka. Znaći od The Doors, Led Zeppelin, Kinks, The Who, Rolling Stones, T-Rex, David Bowie, AC/DC, Alice Cooper,....preko Billy Idola, Blondie, The Clash, Ramones, Sex Pistols, Misfits, Metallica, Motorhead, Anti Nowhere League, Dead Kennedys,.....The Sisters Of Mercy, Iggy Pop, The Cult, The Cure, Joy Division, Pixies, Jesus & Mary Chain, The Cramps,.....do Red Hod Chily Peppers, Janes Addiction, Faith No More, Rob Zombie, Marilyn Manson,...Talking Heads, Garbage, Madness, Specials, Kawasaki 3P, Let 3. Duboize Kolektiv, Franz Ferdinad, Killers, Placebo, EKV,....No kako sami kažu, nikad se ne zna kojim će tokom večer krenut ali u svakom slućaju će se potrudit da mjuza bude nabrijana a atmosfera uzavrela u što ne sumnjamo s obzirom na njihove dosadašnje partije. Program započinje u 22 sata a cijrna ulaznice će iznositi 10 kn. I ne moramo spominjat da Vintage Industrial Bar ima jednu od najboljih tj najraznovsnijih ponuda pića u gradu i to po prihvatljivim cijenama.
23.08.2013. 09:36:00
http://metro-portal.hr/sjajan-vikend-u-vintage-industrial-baru/80021/