Metro-portal.hr

objavljeno 25.06.2019. 21:38:00
OPA :)

Sjajan seks je - loš za vezu?

Muškarci koji su prije braka imali puno avantura i seksa za jednu noć, pa su usavršili vještine u krevtu - češće varati suprugu

Previše iskustva - previše iskušenja
Previše iskustva - previše iskušenja (Arhiva)

Je li stvarno dobar seks dobar za vezu, a odličan još i bolji? Vjerojatno bi se svi složli s takvim tvrdnjama, no, izgleda da i nije tako.

U istraživanju su sudjelovala 233 novovjenčana para koja su sa znanstvenicima podijelila svoja intimna iskustva te odgovorila na brojna pitanja o kvaliteti veze i o seksu.

Ispostavilo se da će muškarci koji su prije braka imali puno avantura i seksa za jednu noć češće varati suprugu, dok žene koje su bile takve prije braka to neće činiti ili budu, ali puno rjeđe od muškaraca.

Također, mlađe osobe i manje atraktivne žene češće će varati od zrelih osoba i atraktivnih žena. 

Još zanimljivije od ovoga je podatak da su partner koji su u anketi tvrdili da imaju fantastičan seksualni život češće bili spremni na seks i izvan braka.

Psiholozi smatraju kako je razlog ovome taj što ti ljudi jednostavno vole seks pa ga upražnjavaju kako u braku tako i izvan njega. Stoga, ako vas partner prevari, ne krivite sebe i svoje vještine pod plahtama. Zaista je on kriv. 

25.06.2019. 21:38:00
http://metro-portal.hr/sjajan-seks-je-los-za-vezu/119216/