Metro-portal.hr

objavljeno 29.12.2022. 12:01:00
AXN

Sjajan program AXN Adrie nakon Nove godine

Petnaest dana blockbuster maratona u siječnju na AXN Adriji, ne propustite ovako dobar program

Što nas čeka nakon dočeka? Filmoviiii
Što nas čeka nakon dočeka? Filmoviiii (Arhiva)

Nakon filmskog maratona koji emitira od Božića do stare godine AXN Adria i u prvim danima 2023. nastavlja s neprekidnim prikazivanjem velikih filmskih hitova. Od 1. do 15. siječnja program će biti ispunjen dugometražnim filmovima, njih ukupno čak 177, među kojima će biti mnogi blockbusteri i poznate franšize.

U prvih 15 dana siječnja AXN-ovim kanalima dominirat će filmska ostvarenja koja su uprihodila nekoliko milijardi dolara. Program koji će dnevno isporučivati minimalno desetak filmova ponajviše će nositi noviji akcijski i avanturistički naslovi među kojima se ističu „Venom", remake filma „Totalni opoziv", „Legija", „Zombieland", zatim naslov koji je ponovo pokrenuo Terminator franšizu, „Terminator: Spasenje", posljednji nastavak hita „Ghostbusters", kao i dugoočekivani „Blade Runner 2049". Na rasporedu će se naći tri nastavka inspirirana hitovima Dana Browna - „Da Vincijev Kod", „Anđeli i demoni" i „Inferno", odličan remake „Karate Kid", kao i „The Dark Tower", „Godzilla", „Misija: Bijela kuća", te dva „Pravednika" s Denzelom Washingtonom u glavnoj ulozi.

Horor naslove predvode izvrsne franšize „Podzemlje" i moderna verzija „Zone sumraka" pod nazivom „U tami" čijih čak devet filmova će biti emitirano. Uz njih tu su i „Peti val" i „Karantena". Dosta prostora, u jutarnjim satima posvetit će se animiranim i obiteljskim ostvarenjima, kao što su „Hotel Transylvania", „Emoji Movie", „Angry Birds", „Štrumpfovi",  „Osvetnici: Crna udovica i Punisher" i „Peter Rabbit". I među preostalim naslovima nalaze se izuzetno jaki naslovi, a ističu se „Hollywoodski murjaci", „Zločesta učiteljica", „Posljednji akcijski junak", „U potrazi za srećom", „Soba panike", „Savršen stranac", „Dobri pastir" i nagrađivana glazbena drama „Ritam ludila".

29.12.2022. 12:01:00
http://metro-portal.hr/sjajan-program-axn-adrie-nakon-nove-godine/140559/