Metro-portal.hr

objavljeno 26.11.2013. 20:02:00
NAUČITE

Sitnice koje ženama puno znače

Što sve ženama znači puno, puno više nego kad im se pojavite na vratima s buketom cvijeća ili ih izvedete na skupu večeru

Znate li koje je omiljeno cvijeće vaše drage?
Znate li koje je omiljeno cvijeće vaše drage? (Shutterstock)

Svaka žena želi se osjećati voljenom, a jedan od najboljih načina da to svakodnevno pokazujete su male stvari koje jako puno znače. Ogroman buket ruža je sjajna stvar, no bit će dovoljan i malen buketić omiljenog cvijeća, jer će to njoj značiti da vi stvarno znate koji joj je cvijet najdraži. 

Sve omiljeno treba vrijedno pamtiti, jer nikad ne znate kad će vam zatrebati. Naravno da je dobro znati koji je omiljeni nakit vaše žene, no, vjerovali ili ne, ona će biti gotovo jednako sretna kad joj skuhate omiljeni čaj, donesete omiljenu čokoladu ili napravite omiljeno jelo, tako će znati da je voljena. 

Kad navečer idete u krevet koji nije uredno složen (a takvih je dosta, nije li?), trebate znati koji jastuk je njen kako ga ne bi uzeli, kad je u PMS-u a vi joj donesete omiljenu hranu to će vam donijeti puno, puno pozitivnih bodova. 

Uz to, treba znati sitnice poput odjeće na prvom spoju, što ste jeli na nekom jako romantičnom spoju, koji je njen omiljeni parfem i još gomilu drugih stvari.

Zašto biste sve to trebali pamtiti? Iz jednostavnog razloga - ona pamti takve stvari o vama i nije lijepo uzimati to zdravo za gotovo. Uzvratite jednakom mjerom i vaša će veza procvjetati.

26.11.2013. 20:02:00
http://metro-portal.hr/sitnice-koje-zenama-puno-znace/81817/