Metro-portal.hr

objavljeno 12.06.2012. 12:27:36
LOL

Sisama do naslovnica - Jelena i Viktorija Mikša

Priča o dvije mlade hadezeovke čija su se fotke s cicama na izvol'te pojavile na Facebooku okupirala naslovnice

Vesele navijačice usrećile i Irce
Vesele navijačice usrećile i Irce (Facebook)

Da su Hrvati žestoki navijači, to znamo. BBB-i su posijali stravu i po većim gradovima od Poznanja, sjetimo se samo što su radili po Italiji, kockasta vojska je na svakom velikom natjecanju respektabilna sila, no do sada nismo imali priču ovoga tipa.

Larissa Riquelme pokazala je kako se dobrim dekolteom u kombinaciji s navijanjem može osigurati za cijeli život, no nismo sigurni da je baš to bila ideja Jelene i Viktorije Mikše, dvije mlade i jedre Zagorke koje su krenule bodriti Vatrene protiv Irske.

Jesu li izderale glasnice? Ne znamo, no da su u određenom trenutku prokuhale i odlučile se rashladiti na neuobičajen način, to vidimo. Kako u doba mobilnog Facebooka stvarno nije teško postati instant zvijezda, možda su mogle ipak malo diskretnije slaviti ...

Kako god bilo, prilično je nevažna politička orijentacija, još manje njihovi poslovi (gdje se već priča o Etičkim kodeksima ...), ono što je sigurno jest činjenica da su dobile komplimente prosječnog puka na poprsju .... Sumnjamo da je to bio cilj, ali eto. Uspjele su zasjeniti i sveprisutne starlete i njihove stidljive pokušaje ... Evo kako to cure rade u javnom prijevozu:

Dear visitors from all around the world! This photos of Croatian supporters showing their breasts while supporting Croatian national football team on European Football Championship in Poland and Ukraine 2012 have made our portal quite famous in pretty unusual countries like Finland, France, Brasil, Portugal etc...

We would like to thank you for sharing this info on Jelena and Viktorija Miksa and support our national team on European Football Championship, if for no other reason than for the sake of beautiful Croatian supporters. Thanks! :)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

12.06.2012. 12:27:36
http://metro-portal.hr/sisama-do-naslovnica/71863/