Metro-portal.hr

objavljeno 08.04.2012. 21:06:17
DOKAZ DA POSTOJI KARMA

Singapurac izgubio ženu na pokeru

Ovo se zove ironija: muškarac u pokeru založi ženu, izgubi, žena sazna i podnese zahtjev za razvod, žena se zaljubi i oženi za tipa koji je pobijedio u pokeru

Fotografija vijesti

Da se brak može prokockati pokazao je nedavni događaj iz Singapura kada je žena napustila muža nakon što je saznala da ju je "izgubio" na pokeru.

Naime, kada je Lim Tai Hua ostao bez novaca za vrijeme partije Texas Holdem pokera sinula mu je genijalna ideja za ostanak u igri - umjesto žetona i novčanica kao ulog stavit ću svoju suprugu.

Pošto su svi sudionici partije pokera bili muškarci i to samci, Limov prijedlog je prihvaćen sa općim oduševljenjem. U tom trenutku Lim nije ni slutio da će karte koje drži u ruci odlučivati ne samo o ishodu partije nego i njegovoj budućnost.

Naime, nakon što je Lim izgubio u pokeru na njegova vrata je pokucao pobjednik Emmanuel Chin i zatražio svoj dobitak. Kada je Xin Hua saznala što je njen suprug napravio ona je doslovce poludjela od bijesa i zatražila raskid braka.

Da je ironija bude veća Xin Hua se s vremenom zaljubila u čovjeka koji ju je "osvojio" na pokeru i nedavno se udala za Emmanuela.

"Čim sam saznala da je moj bivši suprug to učinio morala sam ga ostaviti. Osjećala sam se totalno poniženo i osramoćeno. Kako bi netko mogao ostati živjeti sa takvim idiotom? Emmanuel je tako zgodan i šarmantan muškarac i jako sam sretna s njime, iako me 'osvojio' na pokeru", rekla je Xin koja sada ponosno nosi prezime Chin. 

08.04.2012. 21:06:17
http://metro-portal.hr/singapurac-izgubio-zenu-na-pokeru/69869/