Metro-portal.hr

objavljeno 28.04.2013. 23:20:00
UFF

Sigurni znaci da muškarac želi seks s vama

Ma koliko se muškarci trudili ispasti džentlmeni, postoje znaci koji će izdati njihove prave namjere - da vas odvuku u krevet

Možda ipak malo suptilnije :)
Možda ipak malo suptilnije :) (Dreamstime)

Kako prepoznati stvarne namjere muškarca pitanje je koje si žene često postavljaju kad upoznaju nekog novog. Naravno, ima transparentnih likova koji vrlo jasno i izravno daju do znanja što im je na umu, no većina je ipak povučena i vreba iz prikrajka.

Govor tijela, međutim, ne može se tako lako sakriti, pa evo nekoliko znakova koji će vam pokazati što zapravo želi.

Recimo, ma kako to sumanuto zvučalo na prvu, živci u nosu povezani su izravno s penisom muškarca, kažu znanstvenici koji su to nedavno otkrili. Znači, ako muškarac razgovara s vama i dodiruje stalno nos, ili je prehlađen ili želi seks, trećeg nema. A prehladu valjda možete prepoznati.

Uz to, možda vam i diskretno ukazuje na svoj ponos u gaćama, recimo držeći palce zataknute u džepove hlača. Pozorno pratite ruke u svakom slučaju, jer ako vas dodiruje tijekom razgovora, a znate da je heteroseksualne orijentacije, zapravo pokušava dodirnuti vaše grudi. Jasnijeg znaka vjerojatno ne može biti.

Ako mu se tijekom razgovora primjetno prošire zjenice, budite sigurni da se radi o želji da vas odvuče u krevet, jer to je refleks koji nije pod voljnom kontrolom, tj., potiču ga nabujali hormoni u tijelu.

Uz stav, ruke i zjenice, muškarci koji vas želi u krevetu glas će također postati dublji i hrapaviji. Kako će se i vama dogoditi isto, bilo bi dobro da obratite pažnju na to.

28.04.2013. 23:20:00
http://metro-portal.hr/sigurni-znaci-da-muskarac-zeli-seks-s-vama/77832/