Metro-portal.hr

objavljeno 07.07.2008. 10:59:05

Sienna Miller ljubi oženjenog muškarca

Glumica koja je nažalost postala poznatija svojim bračnim problemima s bivšim suprugom Judeom Lawom ponovno je u žarištu pažnje zbog novog preljuba.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (ED Jones, AFP)

Ovoga je puta ona fatalna treća osoba u braku bogatog nasljednika Balthazara Gettyja i njegove supruge Rosette. Naime, nakon turbulentnog prekida s kolegom glumcem Rhysom Ifansom nagađalo se što je je tome bio uzrok.

Par se upoznao i zbližio na snimanju njezinoga novog filma 'G.I. Joe' u Pragu. U to je vrijeme fatalna Sienna još uvijek bila u vezi s Ifansom i u nekoliko ga je navrata odgovorila od posjeta pod izgovorom prezaposlenosti, ali je istovremeno Getty mnogo puta posjetio Prag.  Navodno je među njima od prvog susreta postojala određena kemija, no ona je u početku bila samo na prijateljskoj razini. 

Čini se kako će se u ovoj priči ostvariti suprotno rastavi između Sienne i Judea koji su nakon skandala i prijevare s dadiljom njihove djece otišli svatko na svoju stranu. Getty je bogati nasljednik koji je prije ženidbe s Rosettom hodao s glumicama Drew Barrymore i Milom Jovovich, ali je isto tako imao i problema s opijatima iz kojih ga je izvukla upravo sadašnja supruga.

Možda mu je zbog te njezine potpore sada žao ove avanture jer želi učiniti sve kako bi mu supruga oprostila, no Rosetta je već angažirala odvjetnike za razvod i mogla bi dobiti dio kolača 33-godišnjeg milijardera, nasljednika velikog naftnog carstva.

07.07.2008. 10:59:05
http://metro-portal.hr/sienna-miller-ljubi-ozenjenog-muskarca/9544/