Metro-portal.hr

objavljeno 04.09.2013. 09:16:00
COOL

Shoppingom u štiklama štedite novac

Održavanje ravnoteže na štiklama pomaže u donošenju promišljenijih odluka, stoga, na rasprodaje krenite u omiljenim štiklama

Ovako se kreće u shopping
Ovako se kreće u shopping (Shutterstock)

Shopping u štiklama možda zvuči pomalo mazohistički, pogotovo u vrijeme rasprodaja, no znanstvenici sa Sveučilišta Brigham Young tvrde da je to najbolji način za štednju kad krenete u peglanje kartica po trgovinama.

Naime, samo održavanje ravnoteže hodanjem u štiklama tjera nas na donošenje promišljenijih odluka u trgovini, pa ćete umjesto tone nepotrebnih stvari kupiti samo predmete koji su najbolji omjer cijene i kvalitete.

Profesor marketinga Jeffrey Larson dao je i neke savjete muškarcima koji ne mogu nositi štikle u shopping, a koje funkcioniraju na istom principu. Za početak, tu je jedna malo neortodoksna ideja da stojite na jednoj nozi kad odlučujete što ćete kupiti, a možete se i vozati po pokretnim stepenicama dok razmišljate što bi mogli uzeti.

Ako idete na jogu, u shopping krenite odmah nakon sata vježbanja, a možete se i pripremiti kod kuće igrajući Wii Fit na Ballance Boardu.

Sve u svemu, dajte izazov svojoj ravnoteži i ušteda je tu ...

04.09.2013. 09:16:00
http://metro-portal.hr/shoppingom-u-stiklama-stedite-novac/80247/