Metro-portal.hr

objavljeno 22.08.2013. 17:22:00
FESTIVALI

Sezona 2013 Garden Tisno – iza scene

Sunce je sjalo, vrijeme je bilo prekrasno, i gibali smo se u ritmovima koji su ispunjavali lokaciju Garden Tisno cijelu sezonu 2013

Prelijepo, zabavno, odlično!
Prelijepo, zabavno, odlično! (Tim Ertl)

Ove sezone lokacija Garden Tisno bila je domaćin dobrih zvukova od početka srpnja, a sve je počelo s ocem svih festivala, The Garden festivalom, koji je na plažu donio vremena za uživanje.

Ujedinjeni u tjedan dana zabave, pustolovine i plesa pod zvjezdanim nebom posjetitelji festivala su mogli uživati u nezaboravnim zvucima izvođača kao što su Crazy P, Justin Martin ili pak Bondax, a svemu tome treba dodati i mnoštvo prijatelja i obitelji koji su se sjedinili u ovom ljetnom slavlju.

Uslijedio je Electric Elephant festival uz zvuke kojeg se upijalo sunce, a on je zazivao originalni duh Ibize 70-ih i 80-ih godina uz nastupe Carl Craiga, Frankie Knucklesa i Mr Scruffa.

Soundwave jaše na valovima dobre glazbe, a ove je sezone predstavio jedinstvenu atmosferu uz live nastup Bonoboa ili pak legendarnog DJ Shadowa.

SUNceBeat je ugostio jazz i soul zvuke zbog kojih su ljetni dani bili stvoreni za uživanje, a zaista je imalo smisla završiti sezonu sa Stop making sense festivalom, ali uz zov divljine party je nastavljen na Into The Wild festivalu i u klubu na otvorenom Barbarellas uz neke od techno ikona kao što su Derrick May, a sve je završilo partijem na plaži čime je okrunjena odlična sezona.

Lokacija Garden Tisno bila je adresa odličnog glazbenog putovanja više od mjesec dana. Za to vrijeme zabavljalo se na 6 festivala pred 3 pozornice i u klubu na otvorenom Barbarellas, plovilo se s 2 broda kako bi se osigurala pokretna glazbena utočišta, sezona je ugostila oko 700 izvođača, a 17 tisuća ljudi iz 40 zemalja je uživalo u ljetu u Tisnom. Ovom festivalskom receptu treba dodati i mnoštvo prijatelja, obitelji, bezbroj osmijeha i dobrih vibracija, ali i podršku općine Tisno i lokalnih vlasti koji su nam još jednom pružili dom i pokazali svoje gostoprimstvo tijekom cijele sezone.

Hvala svima koji su bili dio ove festivalske poslastice i veselimo se druženju u 2014. godini.

Pratite nas i saznajte sve novosti:

The Garden Festival - Facebook

Electric Elephant - Facebook

Soundwave - Facebook

SUNceBeat - Facebook

Stop Making Sense - Facebook

Into The Wild - Facebook 

22.08.2013. 17:22:00
http://metro-portal.hr/sezona-2013-garden-tisno-iza-scene/80014/