Metro-portal.hr

objavljeno 24.04.2008. 12:48:55

Severina ljubi Gorana Karana

Splitska pjevačica mogla bi dobiti glavnu ulogu u mjuziklu Nenada Ninčevića ‘Naša bila priča’
Splitska pjevačica mogla bi dobiti glavnu ulogu u mjuziklu Nenada Ninčevića ‘Naša bila priča’ (Biljana Gaurina/CROPIX)

Severina i Goran Karan mogli bi biti protagonisti novog mjuzikla kakvog Split još nije vidio od vremena ‘Male Floramy’, tvrdi Neno Ninčević, autor ovog ambicioznog projekta radnog naziva ‘Naša bila priča’, tvrdi Net.hr.

Ninčević je otkrio da uz Karana u glavnoj ženskoj ulozi priželjkuje upravo Seve, jer ‘grijeh bi bio tu ulogu dodijeliti bilo kome drugom do našoj Severini, koja s Goranom Karanom i sa mnom već četiri mjeseca živi i navija za naš mjuzikl’, prenosi web stranica Sevefanclub.

Od menadžera Tomice Petrovića doznaje se da je Severini doista ponuđena glavna uloga u mjuziklu u kojem će se pojaviti i drugi poznati hrvatski glazbenici.

Hoće li Severina nakon riječkog protutnjati i splitskim HNK, znat će se točnije tek u lipnju kada će izaći prve službene informacije, a do tada će obožavatelji već pjevušiti prvi singl s novog albuma ‘Zdravo Marijo’, koji (navodno) izlazi za nekoliko dana.

MeksikoSeverina se nedavno vratila s odmora u Meksiku gdje je, kako pišu neki mediji, bila u društvu Gorana Bregovića, koji je navodno još uvijek ondje. 

(METRO) 

24.04.2008. 12:48:55
http://metro-portal.hr/severina-ljubi-gorana-karana/6335/