Metro-portal.hr

objavljeno 07.07.2008. 18:55:13

Severina glavna zvijezda na vojvođanskoj manifestaciji

Hrvatska je pjevačica najavljena kao glavna zvijezda ovogodišnjih "Velikogospojinskih dana" koji se održavaju u Novom Bečeju.

Severinina 'svadba' u zagrebačkom restoranu Okrugljak na kojoj se 'vjenčala' s Goranom Bregovićem, autorom njena novog albuma.
Severinina 'svadba' u zagrebačkom restoranu Okrugljak na kojoj se 'vjenčala' s Goranom Bregovićem, autorom njena novog albuma. (foto: Nina Djurdjevic, CROPIX)

U lokalnim je novinama najavljen nastup naše pjevačice u banatskom mjestu Novi Bečej. Na tradicionalnoj turističko-športskoj manifestaciji nastupit će i druge glazbene skupine, kao i pjevač Zdravko Čolić, no po riječima predsjednika općine Milivoja Vrebalova "najteže je bilo nagovoriti Severinu na nastup u Novom Bečeju".

"Velikogospojinski dani" su skup ljetnih kulturnih, športskih, kulinarskih i turističko-gospodarskih manifestacija koje bi ove godine, od 22. do 28. kolovoza, trebali privući oko 100.000 posjetitelja iz Vojvodine i susjedstva.

Pretprošli je vikend nastupala na 15. festivalu "Pjesme Mediterana" koji se održavao u Budvi na kojem je započela inozemna promocija novog albuma "Zdravo Marijo". Album koji je izazvao mnogo polemika i kritika jer mu se dodaje folk predznak, mogao bi postati dobar izvozni proizvod. Kada se u domaćim diskotekama ionako slušaju istočne folk melodije, a pjevači iz susjednih zemalja ostvaruju posjećene gaže, zašto ne bismo uzvratili domaćim proizvodom. (D.M.)

07.07.2008. 18:55:13
http://metro-portal.hr/severina-glavna-zvijezda-na-vojvodjanskoj-manifestaciji/9568/