Sendvič od roastbeefa u kukuruznom kruhu
Na zagrijani kruh stavimo malo umaka zatim radič, na radič sir pa tanko narezano meso i na sve to malo naribamo svježeg hrena i sitno kosanog medvjeđeg luka... mmmljac!
	Sendvič može biti pravi pravcati obrok, naravno ako ga pripremite kako treba i od svježih i ukusnih sastojaka.
Jedan od najboljih chefova Mario Mihelj donosi vam recepte od kojih vam rastu zazubice već samim čitanjem, a kad ih napravite... slijedi rapsodija okusa.
Sendvič od roastbeefa u kukuruznom kruhu
Recept
Sastojci
- 
juneći file 120g
 - 
kukuruzni kruh 150g/ 2šnite
 - 
medvjeđi luk 30g
 - 
radič crveni 20g
 - 
sir škripavac 50g
 - 
hren svježi 10g
 - 
senf 30g
 - 
majoneza 50g
 - 
sol
 - 
papar
 
Priprema:
Ovo je meni najdraži sendvič!
Prvo ćemo marinirati meso, koje ćemo namazati senfom, posoliti, popapriti i nauljiti te ćemo ostavit meso da se malo marinira na sobnoj temperaturi. Krećemo s pripremom umaka na bazi majoneze - svježe ribani hren i sitno kosani medvjeđi luk dobro izmiješamo te ostavimo sa strane. Sir škripavac narežemo na tanke šnitice, radič salatu operemo osušimo s par listova medvjeđeg luka. Kada je sve spremno, krećemo peči meso.
Na zagrijanu nauljenu tavu stavimo marinirani file ta ga lagano pečemo dok ne bude medium rare ili 60°C. Ostavimo meso da se odmori i ohladi, tek tada je spremo za rezanje i slaganje sendviča.
Na zagrijani kruh stavimo malo umaka zatim radič, na radič sir pa tanko narezano meso i na sve to malo naribamo svježeg hrena i sitno kosanog medvjeđeg luka.