Metro-portal.hr

objavljeno 24.05.2010. 19:21:00
GRAĐENJE MOSTOVA

Petar Selem ugostio motorističku skupinu "Eurobikers"

Riječ je o motociklističkoj udruzi karitativnoga karaktera koja se pod geslom "pokretnost svladava granice i povezuje kulture", bavi humanitarnim radom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Predsjednik Odbora za obrazovanje, znanost i kulturu Hrvatskoga sabora Petar Selem primio je danas članove motorističke skupine "Eurobikers", predvođene predsjednikom skupine Andreasom H. E. Kimmelom.

Riječ je o motociklističkoj udruzi karitativnoga karaktera koja se pod geslom "pokretnost svladava granice i povezuje kulture", bavi humanitarnim radom. Drugi put su u Zagrebu i to na proputovanju prema Kosovu, priopćeno je Hrvatski sabor.

Istaknuvši da će Hrvatski sabor uskoro proslaviti dva desetljeća od prvoga saziva u samostalnoj i suverenoj Republici Hrvatskoj, Selem je izrazio zadovoljstvo što je cilj ovoga putovanja "eurobikera" Republika Kosovo koja je, dodao je, i dalje vrlo nestabilna regija u Europi. Rekao je da će "eurobikeri" svojim humanitarnim djelovanjem i željom za stvaranjem mostova među europskim narodima pridonijeti daljnjoj stabilizaciji regije.

Predsjednik skupine "Eurobikers" izvijestio je Petra Selema da će se službeno susresti s kosovskim čelnicima te im za kosovski narod predati prikupljenu financijsku pomoć koja je, rekao je Kimmel, značajna. (hina/metro-portal)

24.05.2010. 19:21:00
http://metro-portal.hr/selem-ugostio-motoristicku-skupinu-eurobikers/40807/