Metro-portal.hr

objavljeno 16.12.2017. 21:33:00
ZAPAMTITE :)

Seksualni snovi - koji su najčešći i što znače

Ako ne znate što znače, onda možete bez razloga razbijati glavu oko toga, pa stoga, evo objašnjenja najčešćih seksualnih snova

Erotski snovi često znače nešto sasvim drugo...
Erotski snovi često znače nešto sasvim drugo... (Shutterstock)

Snovi o seksu česti su... toliko česti da ne želite priznati koliko vam se puta tjedno to događa. Znamo. No, ako ne znate što znače, onda možete bez razloga razbijati glavu oko toga, pa stoga, evo objašnjenja najčešćih seksualnih snova:

Bivši - podsvijest time poručuje da prekinete sa starim obrascima ponašanja kako ne biste ponavljali pogreške iz bivše veze.

Čudovište - poziv na buđenje vaše kreativnosti. Učinite nešto neuobičajeno jer osobni razvoj je moguć tek kad napustite rutinu.

Isti spol - da, to može biti zbunjujuće. No taj san znači samo da postajete tolerantniji prema vrsti ponašanja koja vam se prije nije sviđala.

Prijatelj - postajete svjesni da ćete morati poraditi na sebi kako biste razvili talente koje on ili ona ima.

Simpatija - objekt vaših želja posjeduje za vas magnetsku privlačnost koju i sami želite utjeloviti, no možda se osjećate nespremnima za taj izazov.

Slavni - otkriva vašu čežnju da široka javnost postane upoznata s talentima koje posjedujete i djelima koje činite te da za to dobijete zasluženu pohvalu.

Stranac - imbolizira pokušaj skrivanja talenta zbog kojeg vam je pomalo neugodno pred drugim ljudima, a moguće je da ga ni sami još niste potpuno svjesni.

Šef - postajete svjesni vlastite moći, i spremni ste preuzeti odgovornost za sve posljedice svojih životnih izbora.

Za ostale snove pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

16.12.2017. 21:33:00
http://metro-portal.hr/seksualni-snovi-koji-su-najcesci-i-sto-znace/109184/