Metro-portal.hr

objavljeno 12.04.2017. 21:34:00
MA DA?

Seksualne fantazije otkrivaju karakter

Seksualne fantazije mogu puno reći o vašem karakteru, pa ne bi bilo loše da pripazite kome ih otkrivate... jasno vam je zašto

Koja je vaša seksualna fantazija?
Koja je vaša seksualna fantazija? (Arhiva)

Seksualne fantazije govore jako puno o vašem karakteru, pa osim što bi bilo da i sami shvatite neke stvari o sebi, možda nije loše pripaziti kome ih otkrivate...

Dominacija - nesigurna osoba koja osjeća potrebu da se nametne i pokaže da je glavna. Kako je to i znak agresivnosti, ako često mislite o tome, vrijeme je da se malo zabrinete za sebe. 

Grupni seks - otvorena i znatiželjna osoba, no sramite se to pokazati i priznati drugim ljudima. 

Potčinjenost - pokazuje da se bojite preuzeti inicijativu i jedino što želite je da budete zadovoljeni. Ovakve maštarije bi trebalo ozbiljno shvatiti i ponekad donijeti odluku sam, a ne prepuštati baš sve partneru. 

Seks u javnosti - u vama čuči mali egzibicionist, no vaš vas dobar odgoj ipak sprječava da svima pokažete kakav se vražićak krije u vama. 

Voajer - jasno vam daje do znanja da ste ljubomorna osoba koja se stalno želi uspoređivati i natjecati s ljudima oko sebe. Ipak, to je i znak znatiželje koja je uvijek dobra osobina. 

Na kraju, savjet dana - maštarije ipak poboljšavaju seksualni život, pa ih pokušajte barem djelomično ispuniti ...

12.04.2017. 21:34:00
http://metro-portal.hr/seksualne-fantazije-otkrivaju-karakter/104278/