Metro-portal.hr

objavljeno 16.10.2013. 23:01:00
HE HE

Seksi činjenice koje do sada niste znali

Ako mislite da o seksu znate sve, pročitajte ovo što smo vam prikupili pa onda ocijenite svoju stručnost

Znate li da ima pingvinki prostitutki?
Znate li da ima pingvinki prostitutki? (Dreamstime)

Znate napamet sve poze Kama Sutre i pročitali ste 50 nijansi sive samo da vidite jesu li vas spomenuli unutra? U tom slučaju možda i znate da su muškarci koji gledaju druge muškarce plodniji, tj. ako vam je omiljeni kanal na YouPornu onaj s jednom ženom i više muškaraca.

Znanstvenici koji su se pozabavili tim pitanjem tumače ovaj fenomen na biološkoj razini, tj. da muškarci gledaju na druge muškarce kao na konkurenciju, pa im tijelo pojačava rasplodne kapacitete kako ne bi zaostali.

Uz to, ako ste takav znalac sigurno ste, još početkom puberteta, pomno pratili rast svojih stidnih dlaka pa znate i da se njihov rast (na vaš očaj u tim trenucima) zaustavlja nakon tri mjeseca. 

Ne, to nije urota masona, izvanzemaljaca i Bin Ladena protiv vas, već sve dlake na tijelu imaju ubačen program koji omogućava kontrolirani rast. Za utjehu, takav program imaju i dlake na leđima, tek toliko da znate zašto vas još nisu odveli u zoološki vrt kako kariku koja nedostaje ...

No, neke su žene i ovdje doskočile prirodi, kako drugačije nego vlasuljama za vaginu. Najstarije na svijetu datiraju još iz 15. stoljeća kad osobna higijena nije bila u modi, pa se brijanjem dlaka kontrolirao broj stidnih ušiju, poznatih picajzli, na tijelu neke vesele prostitutke.

Uz to, neke su bile i tako pokvarene da su vlasuljama prikrivale spolne bolesti koje su veselo širile unaokolo, što je jedan od jačih razloga za bitno kraću prosječnu dob ljudi u to vrijeme. 

I, kad smo već kod prostitutki, znate li da ih ima i u životinjskom svijetu. Ako prilika rađa lopova, onda nestašica definitivno ima veze s prostitucijom. Naime, pingvini imaju priličnih problema s građevnim materijalom na Antarktiku, pa se ženke odaju prostituciji ne bi li iskamčile kakav oblutak koji im nedostaje.

Kako tvrdi zoologinja Fiona Hunter koja ih je pomno pratila, ima i klasičnih sponzoruša i navlakuša, koje odigraju cijeli ljubavni ples pred naivnim mužjakom koji im zatim, kao ekvivalent slinavog tinejdžera pred prvom prostitutkom u životu koja mu je dala da joj vidi sise, daju oblutak, a manje moralne ženke ga uzmu i nestanu u vidu lastinog repa.

Mora da je promatranje pingvina nevjerojatno dosadna stvar kad se i ovakvi detalji mogu uočiti i opisati ...

16.10.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/seksi-cinjenice-koje-do-sada-niste-znali/81098/