Metro-portal.hr

objavljeno 03.05.2014. 23:01:00
RUTINA

Seks u braku počinje nestajati nakon ...

Kad vam prosjek počne drastično padati, nemojte se libiti novih igrica u krevetu, raznih pomagala i igranja uloga kako biste pronašli nove načine uzbuđenja

Već nakon četiri godine seks postaje rijedak
Već nakon četiri godine seks postaje rijedak (Shutterstock)

Seks u braku česta je tema i to s pravom, jer dobar brak ima i kvalitetne temelje u bračnom krevetu. No, kako to nije baš često slučaj, vrijedi pogledati rezultate istraživanja o količini seksa u braku kako bi se otkrilo zašto su u zadnje vrijeme brakovi sve češće u krizi. 

Na početku veze i braka parovi se seksaju praktično svaki dan, no, taj se tempo ne zadržava baš tako dugo - već nakon četiri godine seksa ima svega nekoliko puta mjesečno.

Tek četrdeset posto parova tada svoj seksualni život opisuje kao dobar, a njih više od tri četvrtine priznaje kako bi trebali uložiti malo više truda da se stvari u spavaćoj sobi poprave i vrate u normalu.

U te svrhe mnogi posežu za lubrikantima i porno filmovima kao najčešćom prvom pomoći u seksu, ali i pored toga čak trećina muškaraca već ima problema s uzbuđivanjem. 

Stoga, kad vam prosjek počne drastično padati, nemojte se libiti novih igrica u krevetu, raznih pomagala i igranja uloga kako biste pronašli nove načine uzbuđenja. 

03.05.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/seks-u-braku-pocinje-nestajati-nakon/84737/