Metro-portal.hr

objavljeno 28.04.2008. 00:54:28

Seks s Angie je noćna mora

Bojažljivi James
Bojažljivi James

Škotski glumac James McAvoy, jedan od najpoželjnijih glumaca nove generacije, očito se pribojavao snimanja intimnih scena s Angelinom Jolie u akcijskom trileru ‘Wanted’, adaptaciji romana Marka Millera. McAvoy tumači 25-godišnjeg računovođu Wesleyja Gibsona koji se iz luzera kojeg vara djevojka, a šef maltretira, transformira u mračnog superheroja koji završi u naručju prelijepe Angeline.

Škotski je glumac već ima iskustva u snimanju scena seksa s lijepim glumicama poput Keire Knightley s kojom je glumio u ‘Okajanju’, a kasnije i s Angelinom.

“Imam paranoju da će moja partnerica pomisliti da sam se uzbudio ”
James McAvoy
glumac

No, sudeći prema njegovim riječima, James u njima baš ne uživa. 

- Znojno je i poprilično neugodno. Moja paranoja je da će djevojka s kojom radim pomisliti da sam se uzbudio. Noć prije snimanja scene seksa imam noćne more. Ali, nema šanse da dobijem bilo kakav podražaj jer sam toliko nervozan i gleda nas toliko ljudi. Osim toga, snimati s tako  lijepim glumicama je zastrašujuće. One spadaju u kategoriju najljepših ljudi svijeta, a to se za mene baš i ne može reći. Nije baš da sam strahovito ružan, ali nisam baš ni idol tinejdžerki, kazao je skromni McAvoy kojeg mnogi kritičari svrstavaju među najveće talente nove hollywoodske generacije.  (METRO)

28.04.2008. 00:54:28
http://metro-portal.hr/seks-s-angie-je-nocna-mora/6428/