Metro-portal.hr

objavljeno 16.10.2010. 21:23:32
PONAVLJANJE GRADIVA

Šeks: Polančec laže po Sanaderovu nalogu

Gazda Sanader osmislio je sve laži koje govore Damir Polančec i Anto Nobilo, kaže predsjednik Sabora Vladimir Šeks

Vladimir Šeks
Vladimir Šeks (Bernard Čović/Cropix)

Damir Polančec laže, po nalogu svog gazde Ive Sanadera, ponovio je večeras Vladimir Šeks, opovrgavajući Polančecove tvrdnje kako mu je Šeks sugerirao da svoju obranu postavi tako da kompromitira bivšeg premijera Sanadera.

"Damir Polančec bezočno laže i svojom laži pokušava kompromitirati politički vrh HDZ-a i Vlade te jednog časnog i odgovornog suca Ivana Turudića", rekao je Šeks, gostujući u HTV-ovu Dnevniku.

"Strategija njegovog (Polančecova) branitelja (Nobila) osmišljena je kod Ive Sanadera, a Polančec je samo sprovodnik taktike obrane koja treba diskreditirati hrvatski pravosudni poredak, sudstvo i sve koji su navedeni u njegovu pismu", kazao je Šeks. Polančecovu tvrdnju kako je Šeks znao na koliku će kaznu Polančec biti osuđen u "slučaju konvalidacija" Šeks je također nazvao lažno.

Na pitanje hoće li HDZ sprječavati Sanaderov povratak u saborske klupe, Šeks je odgovorio da "HDZ neće opstruirati povratak u Hrvatski sabor bilo kojeg zastupnika koji na to ima zakonsko pravo". Ponovio je da će HDZ-ovi zastupnici Sanaderu, ako se vrati u Sabor, "prirediti odgovarajući doček". (hina/metro-portal9

16.10.2010. 21:23:32
http://metro-portal.hr/seks-polancec-laze-po-sanaderovu-nalogu/49842/