Metro-portal.hr

objavljeno 13.11.2009. 14:35:29
kad kočnice ne rade

Seks na ludim lokacijama ima i negativne strane

Neobična mjesta obično su parovima privlačna zbog dodatnog seksualnog uzbuđenja, no...

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)

U navali strasti često se dogodi da su vaša spavaća soba i krevet u njoj previše udaljeni pa si zbog toga, ako je to ikako moguće, seks priuštite jednostavno na licu mjesta. Naravno, neobične lokacije za seksanje mogu biti vrlo poticajne i uzbudljive, ali imaju i svoje loše strane. Među njima prevladava neudobnost položaja tijela što često prouzrokuje kojekakve bolove i tragove u obliku masnica, poderotina i ogrebotina.

Mnoge za seksanje neuobičajene lokacije, od kojih parovi očekuju dodatno seksualno uzbuđenje, mogu se pokazati kao vrlo loš izbor. Dok neki eksperimentiraju s bizarnim mjestima, drugi su vjerni udobnostima svog doma i kreveta u njemu.

Sparni su ljetni dani vrlo poticajni za vruće ljetne dogodovštine i avanture. Malo razgolićenije i ljetnim suncem obasjano partneričino tijelo, hladna voda bazena ili more dovoljni su da nam se u čas posla rodi neka raskalašena ideja, koja ponekad u vodi i završi "quickie"seksom. Požudu će još više povećati blizina drugih ljudi koji nemaju pojma o tome što se događa u njihovoj neposrednoj blizini. Koliko god cijeli događaj može biti ugodan, za ženu će biti pomalo neugodna sva ta masa vode što će je penis, dok se pomiče, gurati unutra.

Seks je radnja koju u trenutku može pokvariti već sama promjena položaja, a kamoli pogled na neku tako bajnu stvar kao što je to zahodska školjka.

Tijekom ljeta si, uz morski seks, mnogi parovi rado priušte još poneku diskretnu šumsku avanturu. Za seks je šuma, zapravo, poput scenografije iz snova. Jedina je neprilika što se ti snovi u trenutku mogu pretvoriti u grebanje, pikanje, žuljanje i živahno skakutanje - zaslugom mrava i ostali kukaca. Tu su i brojni krpelji, hruštevi, stonoge, pauci i slično, a od nepokretnih ometajućih faktora korijenje, trnje i suhe grane. Mali savjet svim "Robinzonima": Neka deka u autu čeka.

Seks je radnja koju u trenutku može pokvariti već sama promjena položaja, a kamoli pogled na neku tako bajnu stvar kao što je to zahodska školjka. Iako je čest slučaj da je netko (pa i vi) svog partnera u navali strasti zgrabio za ruku, odveo ga u obližnji javni WC i tamo si priuštio jednog „na brzaka", vrlo brzo postane jasno da, osim ograničenog broja spolnih položaja, tamo se javlja i pogled na zahodsku školjku na koju dnevno sjedne stotina nepoznatih ljudi. Bljak!

Ako kažemo strašan smrad, premalo mjesta i pokretna podloga pod nogama, sve smo rekli! Ipak, izbjegavajte zahode po vlakovima.

Ljubitelji nestandardnih lokacija za seks sigurno su iskušali kuhinjski i/ili neki drugi stol. Pri tome obično zamišljamo kako muškarac svoju partnericu strasno prislanja uz stol, skine ju, posjedne ili polegne na stol,  primi ju za stegna i stražnjicu i pokloni joj svoje vruće meso. U takvu maštariju sigurno nikada niste uključili neugodno trljanje njene trtice i kralježnice o tvrdu površinu stola čija posljedica mogu biti bolovi i ogrebotine. Slične posljedice može ostaviti i seksanje na podu.

Kada s partnerom šećete parkom i na kratko, zbog predaha, sjednete na klupu, tada radije nemojte razmišljati o seksu. Naime, u parku je najlakše izvediv položaj onaj pri kojem je ona gore, a on dolje, što uključuje gadno trljanje njenih koljena i potkoljenica o daske klupe i što će se pri odlasku kući vidjeti i iz aviona.

Ako kažemo strašan smrad, premalo mjesta i pokretna podloga pod nogama, sve smo rekli! Ipak, izbjegavajte zahode po vlakovima. Čast svemu, ali ponekad je ipak najbolje ostati u svom krevetu...

Izvor: Intimatemedicine.com

13.11.2009. 14:35:29
http://metro-portal.hr/seks-na-ludim-lokacijama-ima-i-negativne-strane/26377/