Metro-portal.hr

objavljeno 19.03.2020. 21:43:00
OPA :)

Seks koji se pamti...

Razmišljajući o ljubavnicima iz prošlosti, žene zaboravljaju ružne stvari, a sjećaju se lijepih, pa ih ponekad čak i preuveličavaju

Što se pamti?
Što se pamti? (Arhiva)

Muškarci uvijek žele ostati zapamćeni kao dobri ljubavnici, štoviše, najbolji koji je žena imala u životu, no imamo prilično loše vijesti za sve muževe - oni nisu ti!

Žene uživaju u seksu sa svojim muževima, ali ih ne smatraju najboljim ljubavnicima s kojima su ikada bile, pokazali su rezultati zanimljivog istraživanja.

Ispalo je da mnoge žene dobar seks povezuju s onim kada su prvi put doživjele orgazamili prvog partnera u kojeg su bile zaljubljene. Možda i najvažniji faktor koji utječe na ocjenu 'sposobnosti' ljubavnika je - idealizacija.

Ukratko, razmišljajući o ljubavnicima iz prošlosti, žene zaboravljaju ružne stvari, a sjećaju se lijepih, pa ih ponekad čak i preuveličavaju.

Zapravo, kao najboljeg ljubavnika žena će navesti muškarca s kojim je jednom imala seks za pamćenje, iako su možda njihove ostale 'igrice' bile prosječne.

Seks sa suprugom, koliko god da je uzbudljiv na početku, kod većine parova svremenom postaje 'posao' koji se rutinski odrađuje, što utječe na mišljenje žene da niste najbolji ljubavnik kojeg je imala.

19.03.2020. 21:43:00
http://metro-portal.hr/seks-koji-se-pamti/124477/