Metro-portal.hr

objavljeno 03.09.2009. 11:10:46
Stiže nastavak

Počelo snimanje za "Seks i grad 2"

Carrie Bradshaw ponovo hoda ulicama New Yorka, nalazi se s vjernim prijateljicama i pokušava spasiti brak s Facom

(Getty Images)

Uspješni serijal koji je prošle godine okrunjen filmom, dobiva još jedan nastavak na velikom platnu. Sex and the City 2 u kinima će se naći u svibnju iduće godine, a u glavnim ulogama ponovo ćemo gledati poznatu i dobro uhodanu ekipu.

Snimanje filma počelo je jučer na ulicama New Yorka i pokazalo da će film ponovo biti mjerna jedinica za modne trendove. Naime, Sarah Jessica Parker već je prvog dana snimanja promijenila tri odjevne kombinacije i vidno uživala u ulozi Carrie Bradshaw. Na setu su se pojavile i Kim Catrall, Kirstin Davis, Cynthia Nixon te neizbježni Chris North.

S druge strane, privatni život 44-godišnje glumice posljednjih mjeseci ne stoji pod sretnom zvijezdom. Nakon rođenja blizanca od strane surogat majke, glumičin suprug, Matthew Broderick iselio se iz zajedičkog stana pa se glumica sada samostalno brine o njihovo troje djece.

Iako detalji scenarija najnovijeg uratka pod naslovom „Seks i grad 2" za sad nisu poznati, mediji nagađaju da Carrie i u filmu predstoje teška vremena. Globalna ekonomska kriza navodno je zahvatila i Facu te dovela do prekida između njega i trudne Carrie. Ključne scene slavnog para snimati će se ove zime u Londonu u razdoblju od šest mjeseci.

Hoće li gledatelji još jednom uživati u sretnom završetku, a producenti ponoviti zaradu od prošlogodišnjih 400 milijuna dolara diljem svijeta, pokazati će se sredinom 2010.

03.09.2009. 11:10:46
http://metro-portal.hr/seks-i-grad/21309/