Metro-portal.hr

objavljeno 07.03.2014. 13:57:00
OPA!?

Šegon u sukobu interesa, slučaj ide DORH-u

Saborsko Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa odlučilo je da je Branko Šegon bio u sukobu interesa, ma što o tome mislio on ili Slavko Linić

Šegonove muke tek su počele ...
Šegonove muke tek su počele ... (Arhiva)

Branko Šegon bio je u sukobu interesa, objavilo je Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa, najaviviši da slučaj prosljeđuje Državnom odvjetništvu na daljnji postupak.

Što sada reći? I gluhonijemom slijepcu je bilo jasno da je Šegon dobio kredit od HBOR-a po uvjetima nedostupnim za obične smrtnike nakon što je postao pomoćnik ministra financija, a njegova uloga u predstečajnim nagodbama tek treba biti razjašnjena.

Slavko Linić branio je Šegona sve do zadnje kapi krvi, a kako će se ova odluka Povjerenstva odraziti na njega, tek ostaje da se vidi.

Nakon što su mediji zabrujali o odluci Povjerenstva, Linić se oglasio priopćenjem u kojem tvrdi da je "Branko Šegon je za vrijeme rada u Ministarstvu obavljao dužnost odgovorno i u skladu s ovlaštenjima koje je imao"?!

Apsolutno nevjerojatno priopćenje potpisao je sam Linić, a kako je Milanović upravo odletio za Australiju, očito ćemo morati pričekati da se vrati ...

07.03.2014. 13:57:00
http://metro-portal.hr/segon-u-sukobu-interesa-slucaj-ide-dorh-u/83670/