Metro-portal.hr

objavljeno 13.10.2021. 11:01:00
SERIJE

Sedma sezona serije Mlađa na FOX Lifeu

Radnja serije je bazirana na istoimenoj noveli Pamele Redmond Satran i tijekom svih šest dosadašnjih sezona je bila izuzetno gledana te hvaljena od strane kritike

Mlađa
Mlađa (Viacom)

Kada se Liza Miller, majka u 40-ima, razvede i ostane grcati u dugovima bivšeg muža kockara, odluči ponovo pokrenuti svoju karijeru. Liza ubrzo shvaća da je njezine godine i vrijeme koje je provela odgajajući svoju kćer čine nepoželjnom na tržištu rada. Uz inspiraciju i podršku svoje najbolje prijateljice iz Brooklyna, Liza uzima stvari u svoje ruke i predstavlja se kao 26-godišnjakinja.

Dobiva posao u Empirical Pressu, prestižnoj izdavačkoj kući u New Yorku. Liza se pokušava uklopiti na novom poslu i prilagoditi novoj generaciji korištenjem modernih izraza, društvenih mreža i prijateljstvima s drugim 20-godišnjacima. Prilikom prilagodbe na novi svijet, Liza je konstantno prisiljena pronalaziti put između situacija koje prijete otkrivanje njezinog identiteta i propast novog života kojeg je izgradila za sebe.

Radnja serije je bazirana na istoimenoj noveli Pamele Redmond Satran i tijekom svih šest dosadašnjih sezona je bila izuzetno gledana te hvaljena od strane kritike. Zanimljivo je spomenuti kako je serija adaptirana i u Koreji i Kini, ali u kraćoj verziji od 40 nastavaka u trajanju od 45 minuta. I u sedmoj sezoni američke verzije serije Mlađa gledat ćemo neka poznata glumačka lica, poput Sutton Foster, Hilary Duff, Debi Mazar, Miriam Shor, Nico Tortorella, Phoebe Dynevor, Peter Hermann (Plava krv), Molly Bernard i Charles Michael Davis.

Serija počinje s emitiranjem 20. listopada 2021. u 22:00 h na kanalu FOX Life i moći će se pratiti svake srijede.

13.10.2021. 11:01:00
http://metro-portal.hr/sedma-sezona-serije-mladja-na-fox-lifeu/134634/