Metro-portal.hr

objavljeno 30.10.2011. 10:49:21
NAJVAŽNIJE PITANJE

Sedam znakova da će vas dragi sigurno zaprositi

Postoji sedam znakova koji vam svakako mogu nagovijestiti da će vaš dragi napokon kleknuti pred vas. Saznajte koji su to znakovi

Vaša veza stigla je u fazu u kojoj su sljedeći korak definitivno zaruke. No, vaša jača polovica nikako da postavi to pitanje. Postoji sedam znakova koji vam svakako mogu nagovijestiti da će on to i učiniti. Saznajte koji su to znakovi.

Postavlja vam pitanja o budućnosti

Ukoliko vaš dragi slučajno spomene budućnost, pitajući vas o vašim dugoročnim planovima i ciljevima, zasigurno je da je razmišljao gdje je on u toj slici. Jako je dobar znak da vas ispituje o vašim planovima jer je to svakako znak da želi u njima i sudjelovati.

Trudi vas se više upoznati

Odjednom vam vaš dragi postavlja pitanja ''Koliko djece želiš u budućnosti'' ili ''Koji je tvoj stav o privatnim školama'', svakako je znak da želi provjeriti dijelite li zajedničke obiteljske i moralne vrijednosti. To je veliki indikator da on razmišlja o dugoročnoj vezi upravo s vama.

Zanimaju ga vaše financije

Ako ste već neko vrijeme zajedno i uvjerili ste se kako nije s vama samo zato da bi živio na vašoj grbači, tada je raspitivanje o stanju na vašem računu i dugu po karticama svakako dobar znak. Naime, pitanje novca je vrlo važno u svakoj zajednici, a posebno u bračnoj jer partneri moraju biti upoznati s konkretnim financijskim budžetom kojim će eventualno raspolagati u stvaranju i održavanju doma. Budite iskreni, recite točno kako je i što planirate učiniti po tom pitanju.

Nestao vam je prsten

Primijetili ste da je iz vaše kutijice s nakitom nestao prsten koji ste dosta često nosili pred njim. Pričekajte trenutak prije nego nazovete policiju jer to je vrlo snažan znak da će uskoro postaviti ''ono'' pitanje. Vrlo je vjerojatno kako mu je upravo taj prsten poslužio kako bi saznao veličinu za vaš zaručnički prsten jer zasigurno želi da vam prsten stoji kao saliven kad napokon postavi pitanje.

Pretvorio se u Gospodina Savršenog
 
On usisava, pere posuđe, odjednom ga zanima kuhanje, a za iznošenje smeća ga niste morali opomenuti barem posljednjih pet puta? Čestitamo. Vaš dragi samo što nije kleknuo pred vas. Možda primijetite i kako užurbano radi na usavršavanju u poslovnom smislu, što je također dobar znak jer vam time on želi poručiti ''ne brini, tu sam ja da se brinem o tebi''.
 
Otkrio je romantiku

 
Iako je prije imao problem zapamtiti dva jednostavna datuma, vaš rođendan i godišnjicu veze, a odjednom se sjeti kupiti cvijeće ''eto tek tako'', zasigurno je kako priprema teren da vas zaprosi. Naime, time što će vas dovesti u to neko romantično raspoloženje zapravo si priprema teren kada napokon klekne da odgovor bude ''da''.
 
Postavlja vam čudna pitanja

 
Znate onu situaciju kada primijetite na njemu da je nešto smušen i blago nervozan, a ne želi reći što je nego izlane neku glupost  poput '' ma razmišljao sam koji ti je omijeni cvijet'', vrlo je vjerojatno kako u svojoj glavi iznova preslaguje scenarij prosidbe. Riječ je o tome da muškarci osjećaju strašan teret jer smatraju kako prosidba mora biti nezaboravna.

30.10.2011. 10:49:21
http://metro-portal.hr/sedam-znakova-da-ce-vas-dragi-sigurno-zaprositi/64984/