Metro-portal.hr

objavljeno 04.02.2013. 15:02:00
PALETA 2013

Sedam boja koje će se nositi ove godine

Svake godine dolaze nove boje koje osvajaju srca dizajnera i publike, uz neke klasike koji ne mogu izaći iz mode

Boju u modi odmah prihvaćaju slavne žene
Boju u modi odmah prihvaćaju slavne žene (Arhiva)

Svaka nova sezona donosi nove modne krikove, a među njima su i boje koje će se najviše nositi. Za ovu godinu najave govore da će se nositi ovih sedam boja, među kojima ima i onih od prošle sezone, no i par novih.

Zelena boja mente dosta je zahtjevna i ne pristaje svima, no oni koji već imaju u ormaru ovakve komade mogu ih ponovno iznijeti na svjetlo dana. Osobe tamnije puti bolje će izgledati ako se opreme nekim modnim dodatkom u toj boji, dok će oni blijede puti moći uživati u modernom looku. 

Ružičasta boja, poput šećerne vune ženstvena je i nježna, pa se i nosi u svrhu naglašavanja tih karakteristika, bez obzira radi li se i o dječačkim modnim kombinacijama. .

Koraljna boja omiljena je već dvije godine i još uvijek je popularna, pa ste vjerojatno do sada i nabavili neki komad odjeće u toj boji. Radilo se o bluzi ili modnom dodatku tipa torbice, sve će odgovarati.

Kraljevska plava svojim bogatim tonovima podići će svaku kombinaciju, bila to obična clutch torbica ili lijepa košulja, a pojavile su se i štikle koje će zasigurno razveseliti ljubiteljice visokih peta.

Bijela je klasik i najčešće se nosi takva bluza, no ako upregnete maštu, dobro će doći i bijele hlače ili kaput. Imate sreće, ove godine će kombinacija s koraljnom biti hit, pa pribavite makar remen.

Neutralna bež uletjela je u priču kao boja koja se sjajno slaže sa svim ostalim trendy bojama ove sezone, pa jednostavno ne možete pogriješiti u kombiniranju. Koji god komad odjeće nabavili, sjajno ćete ga moći koristiti.

Sunčano žuta malo je zahtjevnija za kombiniranje, no neka dobra majica s običnim trapericama i jaknom izgledat će sjajno, a za malo kompliciranije kombinacije ipak ćete morati provesti više vremena pred ogledalom. 

04.02.2013. 15:02:00
http://metro-portal.hr/sedam-boja-koje-ce-se-nositi-ove-godine/76314/