Metro-portal.hr

objavljeno 27.03.2017. 10:30:00
FESTIVALI

Sea Star Festival - Najpovoljnije ulaznice nestaju do nedjelje

Festivalske karte za Sea Star Festival kupiti se mogu on line i na svim fizičkim prodajnim mjestima Entria i Ticketshopa

Požurite po ulaznice po nižim cijenama
Požurite po ulaznice po nižim cijenama (Arhiva)

Zbog izuzetnog interesa publike iz cijele Europe, posljednji, limitirani kontigent festivalskih ulaznica za Sea Star po cijeni od 259 kn u prodaji će biti najkasnije do nedjelje, 2. travnja, ali i kraće ukoliko se trenutačnim tempom rasprodaju i prije toga. 

Fantastična reakcija fanova, značajno je ubrzala plan prodaje i u ponudi ostavila izuzetno malo ovih ulaznica s 40% popusta u odnosu na finalnu cijenu.

Festivalske karte za Sea Star Festival kupiti se mogu on line i na svim fizičkim prodajnim mjestima Entria i Ticketshopa, a uz njih dostupan je VIP Gold karte po cijeni od 749 kn te jednodnevne ulaznice po cijeni od 199 kn.

Prvo izdanje Sea Star Festivala održat će se u umaškom Stella Maris kompleksu. Zagrijavanje počinje u četvrtak, 25. svibnja. Festival će punom snagom živjeti petak 26. i subotu 27. svibnja, oba dana već od podneva pa sve do ranih jutarnjih sati. U nedjelju, 28. priprema se after program za one najizdržljivije.

Line up će sadržavati oko 70 izvođača raspoređenih na 6 pozornica, a predvode ih The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Pendulum DJ set, Modestep (Live), Elemental, Brkovi, Jonathan, Bad Copy, Kiša metaka, Sassja, Krankšvester, Artan Lili i brojni drugi. EXIT Ljeto ljubavi 2017. Počet će upravo u Umagu, te nastaviti se na tri festivala: Revolution festival u Temišvaru, 2. i 3. lipnja, EXIT-u, koji počinje Get EXITed događajem 5. s Killersima i nastavlja se od 6. do 9. srpnja te Sea Dance-u od 13. do 15. istog mjeseca.

Sea Star Festival smješten je umaškom kompleksu Stella Maris. Sve pozornice nalaze se u neposrednoj blizi mora, a udobni i sjajno opremljeni smještajni kapaciteti na svega 100 metara ili najviše desetak minuta šetnje lungomare od festivalskog prostora. Kamp, apartmani, vile i hoteli u kvalitetnim su razredima od 3 do 5 zvjezdica, a najpovoljniji smještaj može se naći za već od 9,99 Eur na www.exittrip.org. Uz centar Umaga udaljen samo desetak minuta pješke Sea Star se bez sumnje nalazi na najidealnijem mjestu u odnosu na sve poznate festivale u regiji. 

27.03.2017. 10:30:00
http://metro-portal.hr/sea-star-festival-najpovoljnije-ulaznice-nestaju-do-nedjelje/103946/