Metro-portal.hr

objavljeno 02.04.2017. 12:45:00
KONCERTI

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox oduševio publiku

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox zagrebačkoj je publici dokazao zašto ga se toliko često naziva senzacijom

Atmosfera je bila sjajna
Atmosfera je bila sjajna (Arhiva)

Tisuće oduševljenih gledatelja u rasprodanoj maloj dvorani Doma sportova nisu prestajali plesati i glasnim ovacijama pozdravljati jedanaesteročlani bend koji je pokazao sve najbolje od svog prepoznatljivog i toliko čarobnog vintage stila.

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox postao je planetarno popularan zahvaljujući obradama popularnih hitova na vintage način. Od samih početaka pa sve do sada ovaj bend dokazuje da u glazbi ništa nije nespojivo. Tako smo čuli obrade pjesama Justina Timberlakea, Brune Marsa i Beyonce, ali i Guns N' Rosesa i Radioheada.

Posebno iznenađenje - izvedba ''Cesarica'', Olivera Dragojevića !

No ono što svakako nitko u publici nije očekivao bila je i piano izvedba domaćeg evergrina ''Cesarica''.  Jedna od pjevačica čak je i progovorila nekoliko rečenica na hrvatskom jeziku što je raznježilo i oduševilo zagrebačku publiku.

Odlično uvježbano, beskrajno energično, emotivno i zabavno - sve je to donio Scott Bradlee's Postmodern Jukebox.

Iznenađenje za iznenađenjem redali su se na pozornici, a publika je zahvaljujući ovim izvanrednim glazbenicima i performera postala njihov dvanaesti član. Baš kako su i najavili članovi plesnog kluba Jump'n'Swing Zagreb začinili su ovaj koncert pravim retro plesnjakom. Djelovali su poput komadića scenografije ovog showa i definitivno su začinili čitav koncert svojim dobro uvježbanim koracima.

Sve u svemu, nadamo se skorom povratku!

02.04.2017. 12:45:00
http://metro-portal.hr/scott-bradlees-postmodern-jukebox-odusevio-publiku/104066/