Metro-portal.hr

objavljeno 28.07.2011. 19:12:10
POMAMA ZA MODRIĆEM

Scholes tvrdi kako je Modrić idealan za Manchester United

Scholes je kazao kako ga je Modrić svojim igrama protiv Uniteda puno više impresionirao od Wesleya Sneijdera i Samira Nasrija koji se također spominju kao moguća pojačanja

Fotografija vijesti

U jeku borbe Tottenhama i Chelseaja za Luku Modrića, bivši igrač Engleske nogometne reprezentacije i Manchester Uniteda, Paul Scholes, izjavio je kako bi naš veznjak bio idealno rješenje za momčad Manchestera, piše Hina.

Scholes je kazao kako ga je Modrić svojim igrama protiv Manchester Uniteda proteklih godina puno više impresionirao od Nizozemca Wesleya Sneijdera (Inter) i Francuza Samira Nasrija (Arsenal) koji se također spominju kao moguća pojačanja momčadi s Old Trafforda.

"Od svih igrača koji se spominju kao mogući novi igrači Manchester Uniteda, Modrić me je najviše impresionirao. Uvijek kada smo igrali protiv Tottenhama, on je bio taj koji se najviše isticao u suparničkoj momčadi. No, i Sneijder i Nasri su također sposobni igrati u Unitedu", kazao je Scholes.

Inače, Modrić je ovoga ljeta izrazio želju za odlaskom iz Tottenhama, a interes je izrazio engleski doprvak Chelsea. No, gazda Tottenhama Daniel Levy zasad je odbio obje ponude Chelseaja za našeg reprezentativca, prvu u iznosu od 22, a drugu od 27 milijuna funti.

Engleski mediji najavljuju kako je Chelsea pripremio i treću, posljednju ponudu za Modrića koja će iznositi 30 milijuna funti iako predsjednik Tottenhama traži 35 milijuna za našeg reprezentativca.

28.07.2011. 19:12:10
http://metro-portal.hr/scholes-tvrdi-kako-je-modric-idealan-za-manchester-united/61761/