Metro-portal.hr

objavljeno 28.07.2012. 12:50:00
FESTIVALI

Schengenfest poklanja dvije kazališne predstave

Festival sunca, zvuka i zabave za peti rođendan ponudit će vam preko 40 odličnih izvođača od kojih posebnu pažnju plijene Kaiser Chiefs i Leningrad Cowboys

I ove godine će Schengenfest biti ludo mjesto
I ove godine će Schengenfest biti ludo mjesto (Menart)

Schengenfest, koji se održava od 3. do 5. kolovoza u Vinici na slovensko - hrvatskoj granici, ove će godine ponuditi niz popratnih sadržaja, među ostalim i dvije izuzetno popularne komedije „ČEFURJI RAUS" i „JAMSKI ČLOVEK".

ČEFURJI RAUS je kazališni komad napravljen prema romanu Gorana Vojnovića. Jedini glumac u predstavi je Aleksander Rajaković - Sale. U predstavi se isprepliću slovenski s jezicima s teritorija bivše Jugoslavije, a riječ je o liku Marku Đorđiću koji bez dlake na jeziku govori o problemima u košarkaškom klubu, svojem domu, školi, susretima s policijom i drogom. Nasmijat ćete se do duza! Na rasporedu je 4. kolovoza u 11 sati.

JAMSKI ČLOVEK je najgledanija komedija u Sloveniji - do sada je porušila sve rekorde  jer ju je pogledalo preko 180 000 gledatelja, a odigrana je preko 600 puta. Obrađuje žensko - muške odnose koji su uvijek nepresušan izvor sukoba  i iako ih katkad doživljavamo vrlo tragično nerijetko su zabavni, bezrazložni te silno smiješni ukoliko se promatraju iz prikrajka. „Jamski človek" još jedna duhovita predstava koja će vas zabaviti na Schengenfestu! Na rasporedu je 5. kolovoza u 11 sati.

Uz spomenute kazališne komade, Schengenfest zaista pomiče granice „glazbenog festivala" i pokazuje da je jedinstveno mjesto zabave prvog vikenda u kolovozu.

Zajašite električnog bika, pogledajte predstavu, uđite u ring s divovskim boksačkim rukavicama i obračunajte se s onim tko vam je ukrao pivu, kupajte se u rijeci Kupi, upoznajte nove ljude i priuštite si zabavu kakvu zaslužujete. U prodaji su jednodnevne ulaznice po cijeni od 29 eur, a trodnevne 59 eur i u njih je uključeno mjesto u festivalskom kampu, a dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr

Za više informacija posjetite www.schengenfest.si

28.07.2012. 12:50:00
http://metro-portal.hr/schengenfest-poklanja-dvije-kazalisne-predstave/72911/