Metro-portal.hr

objavljeno 20.08.2013. 14:32:00
IVANA KINDL

Savršena atmosfera na snimanju spota za još neobjavljenu pjesmu „Woody“

Spot se snimao ove subote na više lokacija po cijelom Zagrebu, a savršena atmosfera koju je odabrana ekipa držala do dugo u noć

Savršena atmosfera na snimanju
Savršena atmosfera na snimanju (Filip Dizdar)

Ivana Kindl protekli vikend provela je radno snimajući spot za svoj novi singl - „Woody".  Pjesma koju još niste imali prilike čuti u radijski eter izlazi zajedno s video spotom početkom rujna. Spot se snimao ove subote na više lokacija po cijelom Zagrebu, a savršena atmosfera koju je odabrana ekipa držala do dugo u noć završila je u prostorima Glazbene kuće.

'Promijenili smo nekoliko lokacija, skakala sam na trampolinu, stopila se sa duhom hippy i disco ere, nosila sam disco role zbog kojih sam gubila ravnotežu tijekom snimanja i padala, svirala sam frulu. Najdraži dio snimanja mi je bio u Glazbenoj kući, prostoriji za probe bendova u kojoj je Filip složio Twin Peaks atmosferu i time mi ispunio davnu želju jer David Lynch mi je jedan od najdražih režisera. U toj Lynchovskoj atmosferi, plesali smo, svirali, zabavljali se u stilu sedamdesetih. Preostalo nam je jedino još snimiti glavnu zvijezdu pjesme - mog mačka Woodija.' - izjavila je Ivana nakon savršenog radnog dana!

I dok čekate ovaj veseli uradak donosimo vam mali djelić savršene atmosfere sa snimanja spota „Woody":

Osoba koja je pomogla Ivani ostvariti ove divne davne želje preuzevši redateljsku palicu je već svima dobro poznati Filip Dizdar s kojim je Ivana prvi put surađivala na nedavnom snimanju za glazbeni duet s grupom Boa, pjesmu„Uspomena sna".

Za aranžman i produkciju nove Ivanine pjesme pobrinuo se Alen Križaj, dok mu se u stvaranju glazbe i teksta pridružila i sama Ivana Kindl. Retro moment koji se proteže kroz cijelu skladbu dočarali su vrsni instrumentalisti Alen Križaj (bas i gitara), članovi grupe Mayales, Vlado Mirčeta (gitara) i Viktor Lipić (klavijature), te Miroslav Lehpamer (bubnjevi).

20.08.2013. 14:32:00
http://metro-portal.hr/savrsena-atmosfera-na-snimanju-spota-za-jos-neobjavljenu-pjesmu-woody/79966/