Metro-portal.hr

objavljeno 30.12.2009. 08:08:25
OČEKUJTE NEOČEKIVANO

Tajne majstora jednonoćnih avantura

Doček Nove Godine obično je najluđi tulum od svih - budite spremni na sve jer možda se baš vama posreći

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dreamstime)

Seks za jednu noć je seks do kojeg dolazi iz užitka i velike požude i on nema veze s ljubavlju i romantičnim osjećajima. Kako se nalazimo u razdoblju godine u kojem se bliži najveći tulum ovu opciju nije nemoguće izbaciti. Iako vjerojatno mislite da o tome sve znate, pročitajte ove savjete iskusnih majstora zanata i podsjetite se važnih stvari; za one koji će se po prvi put upustiti u nešto slično zlata vrijede.

Ne zaboravite na zaštitu

No, svi koji prakticirate seks na jednu noć vjerojatno ovu lekciju već znate, ali nije loše da ju ponovite. Ako skačete u postelju s potpunim neznankama ili neznancima jasno vam je da o seksualnoj prošlosti te osobe ne znate ništa. Ukoliko vam te osoba tvrdi da je zdrava i možete imati seks bez zaštite, razmislite - možete li vjerovati osobi koju poznajete par sati? Kondomi su jeftini a učinkovito su sredstvo protiv spolno prenosivih bolesti. Neka upotreba kondoma postane pravilo u tim slučajevima. Ukoliko ste to činili prije a niste koristili kondom, nije loše da se odete testirati.

Idite k njoj doma

Kako seks na jednu noć vjerojatno nije akcija koju ste unaprijed planirali, vaš je stan sigurno nalik na bojno polje po kojem su razbacane čarape i ostala odjeća. I stvarno ne znate koliko dugo niste zamijenili posteljinu. Tako da je bolje da za kraj izaberete njen stan koji je, ako imate sreće, sigurno u boljem stanu od vašeg. Isto tako možete otići kad želite ukoliko nešto pođe po zlu, a ako vam se svidi, znat ćete gdje živi!

Budite spontani i opušteni

Seks između dvije osobe koje se dugo poznaju i već neko vrijeme prakticiraju seks je dobar i komunikacija se može uspostaviti i bez riječi. No, kada su u pitanju neznanci tada je to malo drugačije. Kada uskačete u postelju s nepoznatom osobom jasno recite što želite, budite opušteni i prepustite se - i ova vrsta seksa ima svoje čari. Ne bojte se isprobati nešto novo i potražite položaj koji odgovara oboma.

Nemojte biti glupi!

Uopće nije super ako za tu jednonoćnu avanturu koju ste imali kažete svim prijateljima i pohvalite im se do detalja. Nikada ne znate kada i u kojoj situaciji opet možete naići na tu djevojku. S druge strane to je vrlo ružno i nepristojno. Ukoliko ne želite više susreta s njom tada to recite na primjeren način i recite istinu. Zapamtite seks na jednu noć je stvar koju rade odrasli stoga se tako i ponašajte! Ponašajte se prema njoj s poštovanjem i budite gospodin do kraja.

Izvor: Intimatemedicine.com

30.12.2009. 08:08:25
http://metro-portal.hr/savjeti-za-jednonocnu-avanturu/29619/