Metro-portal.hr

objavljeno 30.11.2013. 23:01:00
OPAA :)

Savjeti za dobar seks na brzaka

Preporuka muškarcima - ma kako vi napaljeni bili, a čini vam se da je i partnerica jednako raspoložena, ne zaboravite na zaštitu

Seks u automobilu je jedan od simbola seksa na eks
Seks u automobilu je jedan od simbola seksa na eks (Arhiva)

O seksu i pozama koje su najbolje za orgazam priča se stalno, no svi ti savjeti uvijek uključuju predigru, maženje i sve ono što vodi prema dobro seksu. No, je li uvijek baš tako?

Naravno da nije, jer svi će u životu pamtiti neki seks na brzaka koji je bio vulkanski, strastven i sjajno iskustvo za oba partnera.

Takav se seks ne planira, on se događa spontano i strastveno, no ipak je dobro u kutu mozga preplavljenog hormonima zadržati misli koje vas trebaju voditi kako bi taj doživljaj stvarno bio jedinstveno i ugodno iskustvo za oboje. 

Kad se napalite, a vidite da postoji mogućnost za brzi seks jer publike nema u blizini i neće je biti neko vrijeme, nemojte baš odmah navaliti na partnera, već mu dajte do znanja da ste napaljeni laganim milovanjem erogenih zona i strasnim poljupcem.

Ako parter/ica odgovori na isti način, na najboljem ste putu prema sjajnom seksu, jer ćete se početi uzajamno napaljivati, a skidanje odjeće postat će najduži trenuci na svijetu, iako će se mjeriti u sekundama. 

Ipak, preporuka muškarcima - ma kako vi napaljeni bili, a čini vam se da je i partnerica jednako raspoložena, ne zaboravite na zaštitu i provjerite koliko je partnerica vlažna, kako se sve ne bi srušilo bolnom penetracijom i neželjenim posljedicama seksa bez zaštite.

Ako je sve u redu, pokušajte slomiti što manje stvari oko sebe i ne ozlijediti se, jer se svaki dvadeseti muškarac ozlijedi tijekom seksa ...

30.11.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/savjeti-za-dobar-seks-na-brzaka/81892/