Metro-portal.hr

objavljeno 31.12.2016. 13:12:00
SREDITE SE

Savjeti za besprijekoran izgled na dočeku Nove godine

Novogodišnja noć se približava, a vi ne znate kako ćete se našminati ni koju frizuru napraviti? Donosimo vam par savjeta

Sredite se za doček
Sredite se za doček (Arhiva)

Novogodišnja noć je jedna od rijetkih u godini kada se svi trudimo izgledati što bolje, ali mnogima i sama pomisao na doček Nove godine izaziva grčeve u želucu zbog naizgled banalnog razloga - kako se našminkati i koju frizuru napraviti?

Evo par savjeta koji će vam definitivno pomoći da u najkraćem mogućem roku sredite taj problem ...

Kako bi ruž što duže trajao i manje se razmazao, koristite mat boju ruža, ali i olovke za usnice. Kako bi izbjegli 'prugastu' podlogu pudera, treba je nanijeti s malo navlaženom spužvicom tapkajući kako bi omekšali i smanjili višak šminke.

Za Novu godinu, zlatna boja uvijek prolazi. Jarke crvene usne i zlatne oči sinonim su za zabavu. S njima ne možete pogriješiti, samo nemojte pretjerati.

Problem grudaste maskare riješit ćete nanošenjem malo odstranjivača za šminku (na bazi silikona) na vrh četkice. Pomičite četkicu preko trepavica kako bi omekšali osušenu maskaru i nakupine.

Ako ste slučajno nanijeli previše rumenila, uzmite čistu četkicu za puder kako bi pokupili višak. Trljajte ju kružnim pokretima između obraza i sljepoočnice.

Naglasite oči svjetlucavim sjenilom u tamnim baršunastim bojama. Pojačajte s tamnim linerom za oči i na kraju dodajte još malo šljokica kako bi završili novogodišnji look.  

A sad fizura...

Duga ili kratka, kovrčava ili ravna kosa, jedna frizura stoji skoro svim ženama: konjski rep. Možete dodati i par ukrasa kako bi rep bio svečaniji.

Druga mogućnost je pletenje prelijepe pletenice, umjesto spuštene kose. Može biti jedna ili više. Ove sezone najvažniji su ukrasi za kosu. Ako ste malo hrabriji, možete se odlučiti za zalizani mokri izgled.

31.12.2016. 13:12:00
http://metro-portal.hr/savjeti-za-besprijekoran-izgled-na-doceku-nove-godine/102231/