Metro-portal.hr

objavljeno 21.08.2018. 13:01:00
SAZNAJEMO

Savjeti i trikovi za što duži preplanuli ten

Nije tajna kako svi izgledaju svježije i odmornije nakon godišnjeg odmora, ali održati prekrasan preplanulu ten dulje od tjedna dana nikako nije lagana misija - ali mi imamo rješenje!

LUNA mini 2 je rješenje
LUNA mini 2 je rješenje (Foreo)

Budući da preplanula koža nakon izlaganja suncu aktivira pigment boje u epidermalnom (vrhu) sloju kože, preplanuli ten traje između šest i deset dana. Produljite preplanulost s praktičnim savjetima pa čak i kad se vratite u ured.

ZAGLADITE LICE

More, pijesak, UVA/UVB zrake, cjelonoćni izlasci mogu imati negativan učinak na vašu kožu: LUNA mini 2 s T-Sonic tehnologijom pruža impresivnih 8,000 pulsacija u minuti, što pomaže mikrocirkulaciji kože te pomaže u skidanju mrtvih stanica kože kako bi vaša koža ponovno zasjala u punom sjaju. Možete se vratiti u ured odmorne glave i blistave kože.

ZAGLADITE KOŽU

Korištenje „body peelinga", dok ste preplanuli, može vam se činiti nelogično, ali postoji razlog zašto je to važno: vaš preplanuli ten možda će malo brže nestati, ali „peeling" će potaknuti vašu kožu na bržu obnovu te time spriječiti nastanak neugodnog guljenja i fleka na koži.

HIDRATACIJA

Za većinu nas hidratacija cijelog tijela čista je nepoznanica čim završi godišnji. Ali, hidratacija je ključna stvar kako bi baš produljili taj prekrasan preplanuli ten te održali vašu kožu nahranjenom i glatkom. Područje lica uvijek prvo izblijedi pa ne zaboravite koristiti kvalitetnu hidratantnu kremu za vaš tip kože. LUNA mini 2 pojačava učinak hidratantnog proizvoda te omogućuje bržu apsorpciju u kožu.

KORISTITE BRONZERE

Koristite bronzer kako bi dobili taj „cijeli dan sam bila u beach baru" izgled. Bronzer će naglasiti vaš prirodni ten te licu dodati zavodljivu brončanu boju kao da ste se cijeli dan izležavali na plaži.

NAMIRNICE BOGATE BETA KAROTENOM

Namirnice bogate beta karotenom (tip crveno-narančastog pigmenta) mogu produljiti osunčanu kožu iznutra. Najbolji prirodni izvor beta karotena su: batat, marelice, mango te mrkva. Spakirajte „osunčane" namirnice za ured te uživajte u zdravim obrocima.

PIJTE DOVOLJNO VODE

Čak kad i niste više na vrućini od 35 stupnjeva ne preskačite vodu. Redovita hidratacija može produžiti životni vijek stanica na koži, čak i onih preplanulih. Dinja, krastavac i celer imaju visoki postotak vode u sebi pa čine idealnu ljetnu užinu, za vašu kožu i tijelo.

NOSITE SVIJETLU ODJEĆU

Za kraj, dokazani i provjereni trik za što bolju naglašenost preplanulog ten: nosite svijetu odjeću. „Oversized" bijela košulja, bronzer na licu te crveni ruž na usnama je dobitna kombinacija za bolje raspoloženje i nepogrešiv stil.

LUNA mini 2 uređaj za čišćenje lica uklanja nečistoće koje mogu uzrokovati nesavršenosti, a istovremeno je nježan prema koži. Samo 1 minuta dnevno dovoljna je za svježiji, čišći i ujednačeni ten.

Ostale činjenice o LUNA mini 2:

  • Uklanja ostatke šminke i mrtvih stanica s kože

  • 100% vodootporna

  • Poboljšava upijanje proizvoda za njegu kože

  • Vraća prirodni sjaj koži

  • Nema potrebe za zamjenom glave četkice

  • Jedno punjenje dovoljno je za 5 mjeseci korištenja - oko 300 korištenja

  • Pametni švedski dizajn

  • Ograničeno 2-godišnje jamstvo

  • 10-godišnja garancija na kvalitetu

Uživajte u ljetnim danima i odaberite LUNA mini 2 uređaj u svim Douglas parfumerijama. Svi proizvodi dostupni su i na www.foreo.com

21.08.2018. 13:01:00
http://metro-portal.hr/savjeti-i-trikovi-za-sto-duzi-preplanuli-ten/113890/