Metro-portal.hr

objavljeno 10.08.2009. 14:47:21
sexy igračke

Saudijac kupio najskuplji aparat za povećanje penisa

Čisto zlato, četrdeset dijamanata i par rubina koštat će oko 50 tisuća dolara

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (X4 Labs)

Seks je, izgleda, najbolji sa zlatom. Poslovni čovjek iz Saudijske Arabije naručio je najskuplji aparat za povećanje penisa na svijetu, napravljen od čistog zlata i optočen draguljima.

„Isprva narudžbu nismo shvatili ozbiljno", kaže Rick Oh, „jer često dobivamo neuobičajene zahtjeve, no onda potencijalni klijent ne plati polog. Tek kada je Saudijac položio 20 tisuća dolara, shvatili smo ga kako treba." Oh je suvlasnik X4 Labsa, tvrtke iz Montreala koja proizvodi pilule za povećanje penisa, pribor za istu svrhu, pumpe za vježbanje penisa i slične proizvode.

Od kad su predstavili svoj aparat 2001. godine prodali su 20 tisuća komada, procjenjuje Oh. „To je prilično popularan proizvod. Naši su klijenti muškarci koji žele imati veći penis. Zapravo, većina muškaraca željela bi biti barem malo obdarenija, pa smo razvili modele za sve cjenovne raspone."

Iako obični modeli obično koštaju između 200 i 400 dolara, ljudi u X4 Labs vjeruju da postoji i tržište za daleko skuplje verzije. „Bili to diktatori, političari, naftaši sa Srednjeg Istoka ili uspješni poslovni ljudi, oni su spremni dati velik novac kako bi si ugodili", kaže koordinator projekta Matt West.

Saudijac je želio nešto stvarno posebno. „Zatražio je da aparat bude napravljen od čistog zlata, ukrašen s 40 dijamanata i par rubina." Finalni proizvod koštat će gotovo 50 tisuća dolara. Pa tko je onda kupac? „Obećali smo da ćemo štititi privatnost kupca", očekivano odgovara Oh.

Piše: Elisabeth Braw, MWN
10.08.2009. 14:47:21
http://metro-portal.hr/saudijac-kupio-najskuplji-aparat-za-povecanje-penisa/20211/