Metro-portal.hr

objavljeno 02.07.2013. 05:29:00
PARTY

Sasha Lopez u LMC clubu

Budite spremni na ples do zore, jer stiže rumunjski producent i glazbenik Sasha Lopez

Sasha Lopez u Vodnjanu
Sasha Lopez u Vodnjanu (LMC)

U najveću open-air diskoteku u Istri stiže još jedno moćno ime međunarodne clubbing scene. DJ koji je otkrio tajnu uspjeha te svojim hitovima pokorio klubove i ljestvice diljem kontinenata, u subotu, 6. srpnja stiže u LMC club. Budite spremni na ples do zore, jer stiže rumunjski producent i glazbenik Sasha Lopez!!!

Sasha Lopez (RO)

Rođen u Moldaviji, već je u dobi od petnaest godina radio kao resident DJ. Svoj prvi singl izdao je 2005. godine, a samo godinu kasnije, u suradnji s Taniom Cerga izbacuje glazbeni projekt Sudio One koji zbog svoje originalnosti i dance ritma dostiže slavu u Rumunjskoj i Europi.

Nakon nekoliko hitova i uspješnih suradnji, 2010. godine zajedno s Vanotekom i Evanom osniva studio Bang Bang Production.

Hit All my people iz 2011. godine sa više od 200 milijuna klikova na YouTube-u doslovno je poharao kuglu zemaljsku. Postao je himnom klubova i beach barova diljem Europe, Azije, Kanade i Sjedinjenih Američkih Država, te zauzeo prvo mjesto apsolutno svih radijskih top ljestvica, nakon čega su uslijedile i mnogobrojne nagrade i priznanja.

Slijede singlovi Weekend i Everybody Feels Alright koji mu osiguravaju mjesto na popisu najtraženijih DJ majstora sa više od sto nastupa godišnje na svim kontinentima, a jedno od ovoljetnih odredišta je i LMC diskoteka u Vodnjanu.

Sasha Lopez

http://www.sashalopez.ro/

https://www.facebook.com/djsashalopez?fref=ts

02.07.2013. 05:29:00
http://metro-portal.hr/sasha-lopez-u-lmc-clubu/79059/