Metro-portal.hr

objavljeno 24.12.2012. 19:05:00
POLUVIKEND

SanTech Claus za Božić i Agaric u Sirupu

Zbog opakih priprema za doček Nove godine, Sirup ovaj tjedan radi u utorak i petak

Agaric u Sirupu u petak
Agaric u Sirupu u petak (Sirup)

SanTech Claus is coming to Sirup - na Božić

U Sirup za Božić umjesto općenarodno prihvaćenog Santa Clausa ili Djeda Mraza dolazi SanTech Claus, a Božić će, umjesto Sveta Tri Kralja, s nama slaviti naša četiri kralja gruva: Klupski rezidenti Felver i Omar, gost iz Ljubljane Fedja te Dav u live izvedbi.

Božićna vožnja kreće u 23h, uz ulaz od 30kn.

SHIFT w/Agaric a.k.a. Patrik Skoog - u petak

U špicu božićno-novogodišnjeg tjedna, posljednjeg vikenda u 2012. godini dolijeće nam stari ljubimac zagrebačkih partijanera, Patrik Skoog, no ovaj put u novom ruhu, na krilima projekta Agaric...

Prošlo je više od sedam godina otkako je Patrik razvalio Boogaloo na jednom od ponajboljih Perfection partyja, koji su godinama dominirali domaćom techno scenom, a svi koji su nam tom partiju plesali do jutra i danas se sjećaju ovog simpatičnog Šveđanina, koji u techno krugovima slovi za ''najmlađeg veterana techno scene''.

Patrik je kao autor debitirao još krajem 90-ih, čime spada u kremu prestižne švedske techno škole tog doba, čija su zaštitna lica, pored njega i danas Adam Beyer, Cari Lekebusch i Joel Mull. U zlatna vremena techno produkcije Patrik je tako u raznim kolaboracijama izdavao za sve kultne (neke danas i nestale) etikete. Patterns, Compound i Drumcode samo su neke od njih, a u drugoj fazi karijere, kao Agaric, pojavio se u vodećim kućama tzv. contemporary techna kao što su Treibstoff, Liebe Detail i Raum Musik. Danas broji preko 100 singlova na vinilu, a planetom kao DJ kruži već desetak godina, tijekom kojih je nekoliko puta posjetio i naše krajeve.

Od 2007. Patrik živi i djeluje iz ''glavnog grada DJ-inga'', Berlina, a redovito drma maratonkse setove u Watergateu, Panoramabaru i Baru 25. Posljednje veliko priznanje odao mu je legendarni Josh Wink, za čiji mu je Ovum Recordings prošle godine izašao prvi album ''Who made up the rules''.

Uz FM-a i Noxa, nastupit će i poseban gost, Mack Julia, a sve uz ulaz od 50kn i Sirupove popuste od 23 do 01h

24.12.2012. 19:05:00
http://metro-portal.hr/santech-claus-za-bozic-i-agaric-u-sirupu/75605/