Metro-portal.hr

objavljeno 30.07.2013. 12:30:00
RECENZIJA

SANTANA razvalio Jazine

S besprijekornim bendom i dva pjevača, SANTANA je izveo sve što je mnogoljudna publika željela čuti

Santana je oduševio Jazine
Santana je oduševio Jazine (Metro)

Legendarni SANTANA sinoć je nastupio u Zadru, na prepunom parkiralištu košarkaške dvorane na Jazinama, te u punom sjaju predstavio najvažnije trenutke svoje izuzetno bogate i dugovječne karijere. 

Iako je oluja koja je počela pola sata prije koncerta prijetila da se čitav event pretvori u "singing-in-the-rain" varijantu, pljusak je stao pet minuta prije planiranog početka koncerta i svirka je mogla početi.

S besprijekornim bendom i dva pjevača, SANTANA je izveo sve što je mnogoljudna publika željela čuti - od prastarih evergreena poput Oye Como Va, Black Magic Woman, Evil Ways ili Jingo pa sve do novih MTV-jevskih hitova (s Grammyjem ovjenčanih albuma Supernatural i Shaman), kao što su Maria Maria ili Corazon Espinado. 

I bend i publika su se odlično zabavljali te možemo slobodno zaključiti da je Santanin nastup predstavljao gotovo idealnu ljetnu veselicu, naravno, za razliku od latino-dalmatino melosa nekih domaćih Santana-kopiranata, vrhunski odrađenu, sa zdravom energijom još k tome prožetom Carlosovom neskrivenom spiritualnošću. Nadamo se skorom ponovnom dolasku! 

30.07.2013. 12:30:00
http://metro-portal.hr/santana-razvalio-jazine/79571/